Rolly Toys traptractor met aanhanger RollyKid Cat geel

1592592
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De gele RollyKid Cat traptractor is ideaal voor alle kinderen die graag alle kneepjes van de (tuin)bouw willen gaan ontdekken. Laat ze opstappen en hun fantasie te werk gaan! De aanhanger zorgt voor nog meer speelplezier en zo kunnen kinderen vele spullen vervoeren. Deze traptractor is gemaakt van stevig kunststof, hierdoor kan de RollyKid Cat wel tegen een stootje. Dankzij de verstelbare stoel kan de traptractor met kinderen meegroeien en heeft het een lange levensduur. De tractor van Rolly Toys heeft een afmeting van 161 x 55 x 47 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

De pluspunten op een rijtje
[+] Inclusief RollyKid Lader
[+] De enkelassige aanhanger is perfect voor het vervoeren van lichte tot middelzware ladingen.
[+] De verstelbare stoel zorgt voor een lange levensduur
[+] Dankzij de verstelbare kettingspanning en de beschermde kettingaandrijving kunnen kinderen veilig rijden
[+] Voor- en achterkoppeling voor verschillende functionele accessoires

Vele verschillende opties
De RollyKid Cat van RollyToys heeft vele verschillende opties. Door de voor- en achterkoppeling kunnen er verschillende functionele accessoires toegevoegd worden. De stevige stuurstang zorgt voor extra rijplezier. Daarnaast kan de motorkap worden geopend en is er een opbergplaats te vinden. Dankzij de verstelbare kettingspanning en de beschermde kettingaandrijving kunnen kinderen veilig op de tractor rijden. De geoptimaliseerde draaicirkel is voorzien van fuseebesturing, hierbij wijzigt de stand van de wielen ten opzichte van de kar tijdens het steuren. De banden zijn voorzien van een loopvlak waardoor er meer grip is in het zand en zijn dus ook onverharde terreinen geen probleem! 

RollyKid Lader en aanhanger
De RollyJunior Cat traptractor is voorzien van een RollyTrac voorlader. De voorlader is eenvoudig te bevestigen en gemakkelijk te verwijderen. De RollyKid Cat is voorzien van een enkelassige aanhanger. Enkelassige aanhangers zijn perfect voor het vervoeren van lichte tot middelzware ladingen. De RollyKid aanhanger heeft een laadvermogen tot 15 kg, hierdoor kunnen kinderen verschillende dingen vervoeren van en naar het land. Dankzij de open achterkant van de aanhanger, kunnen kinderen gemakkelijk spullen laden en lossen. 

Aandacht voor veiligheid
De RollyKid Cat voldoet aan de kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, hierdoor kunnen kinderen veilig met de traptractor van Rolly Toys spelen. De RollyKid Cat is niet geschikt voor kinderen onder de tweeënhalf jaar, in verband met kleine onderdelen is er verstikkingsgevaar. Gebruik de traptractor onder direct toezicht van volwassenen.

Kwaliteitskeurmerk en garantie
Producten uit de Rolly Toys-lijn hebben meermaals het kwaliteitskeurmerk "Spiel Gut" ontvangen. Deze onderscheiding wordt toegekend als erkenning voor hoge speelwaarde, bruikbaarheid en kindvriendelijk ontwerp. Boven en buiten de wettelijke garantieperiode biedt Rolly Toys zijn eigen "3-jarige Pro-stabiliteitsgarantie".

Functies traptractor:
Inclusief RollyKid voorlader en aanhanger
Verstelbare stoel
Voor- en achterkoppeling
Motorkap kan worden geopend
Extra opbergplaats onder motorkap

Specificaties:
Tractormerk: Cat
Kleur: geel
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 161 x 55 x 47 cm (L x B x H)
Gewicht: 9,2 kg
Leeftijd: vanaf 2,5 jaar

Specificaties

  • Merk: Rolly Toys
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4006485023288
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 161x47x55 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten