Rolstoel D-Lite

3952781
459.00
Je kunt 91 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 91 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Rolstoel D-Lite
459.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De rolstoel D-Lite is een lichtgewicht en op te vouwen tot een klein pakket voor in de auto. Dit resulteert in een rolstoel die overal mee naartoe kan worden genomen en ondersteuning biedt waar u ook bent.

Comfort en gemak

De rolstoel D-Lite wordt standaard geleverd met een dun rugkussen en zitkussen, hierdoor is dit model vanuit de doos direct comfortabel zonder verdere accessoires. De armsteunen zijn in hoogte verstelbaar, dit brengt meer comfort voor degene die in de rolstoel zit. De schouders krijgen meer ondersteuning en het bevorderd om rechtop te zitten. De lengte van de voetsteunen zijn verstelbaar, zodat de inzittende een goede houding heeft.

De duwhandgrepen voor de begeleider zijn traploos in hoogte verstelbaar, de hoogte is tussen de 93 en 98,5 cm. De juiste hoogte van de duwhandgrepen zorgen ervoor dat de begeleider comfortabel achter de rolstoel loopt en duwt.

Ideaal om mee te nemen

De D-Lite is op te vouwen tot een uiterst klein pakketje voor bijvoorbeeld in de auto. Hier heeft u geen gereedschap voor nodig en dit is met enkele handelingen te doen. De rolstoel D-Lite is voorzien van afneembare achterwielen en voetsteunen, echter de reden waarom deze rolstoel een klein pakketje wordt is door de neerklapbare rugleuning. 

Zodra u de zitting omhoog trekt, vouwt de rolstoel samen. De opgevouwen breedte van de D-Lite is slechts 32 cm.

Handige informatie

Via de volgende link kunt u de handleiding inzien: Gebruiksaanwijzing rolstoel D-Lite

Via de volgende link kunt u de conformiteitsverklaring inzien: Conformiteitsverklaring rolstoel D-Lite

Wat zit er in de doos bij levering?

  • 1x rolstoel D-Lite
  • 1x zitbekleding
  • 1x rugbekleding
  • 1x gebruiksaanwijzing

Onderhoud aan de rolstoel D-Lite

De rolstoel D-Lite dient geregeld nagekeken te worden, veel van dit werk kunt u eenvoudig zelf doen. Denk aan bijvoorbeeld het controleren of alle bouten en moeren wel vast genoeg zitten, de remmen goed functioneren en om de rolstoel schoon te maken wanneer deze vies is. Echter raden wij u aan om de rollator eens per jaar te laten controleren door ons. Dit is goed voor de rolstoel, maar ook voor uw garantie.

Garantie op de rolstoel D-Lite

Op de D-Lite heeft u 24 maanden (2 jaar) garantie die in gaat vanaf het moment dat u de rolstoel heeft ontvangen. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen niet binnen de garantie. Tenzij de slijtage een gevolg is van een fabricage fout. 

Specificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 5055785705669

Beoordelingen

Gesponsorde producten