Rolstoel Expedition Plus

3952775
214.95
Je kunt 42 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 42 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Rolstoel Expedition Plus
214.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De rolstoel Expedition Plus is een model met een laag gewicht van slechts 12 kg, hierdoor is de rolstoel wendbaar en licht in gebruik. Tevens zorgt het lage gewicht er ook voor dat de rolstoel gemakkelijk in de auto te tillen is, hierdoor ervaart u meer vrijheid als u op pad wilt gaan.

Comfort en gemak

Voor zowel de inzittende en begeleider is nagedacht om het comfort en gemak van de rolstoel zo groot mogelijk te maken. De voetsteunen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, waardoor de inzittende meer comfort ervaar. Standaard wordt er een gordel bij de rolstoel geleverd, dit is met name prettig wanneer er van een heuvel wordt gereden. 

Voor de begeleider is er bij de duwhandgrepen aan weerszijde remhendels gemonteerd, welk een dubbele functie hebben. Wanneer de hendels worden geknepen, remt de rolstoel tijdens het lopen. Wanneer iemand in of uit de rolstoel wilt stappen, kan de rolstoel op de parkeerrem worden gezet door de remhendels naar beneden te duwen. Hierdoor kan de rolstoel geen kant op, zodat de begeleider de inzittende kan begeleiden.

Gemakkelijk te vervoeren

De Expedition Plus is een transport rolstoel, met een oog op gemak om de rolstoel mee te nemen en de vrijheid te vergroten. De rolstoel is op te vouwen tot een klein pakket en in combinatie met het lage gewicht van slechts 12 kg is deze eenvoudig mee te nemen.

De rolstoel wordt in doos compleet bij u geleverd, u hoeft enkel voor gebruik de voetsteunen op hoogte te stellen en op de rolstoel Expedition Plus te zetten.

Productspecificaties

  • Merk: Drive Devilbiss
  • EAN: 5060266849077
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten