Ruhr Brillant – Bats – Maat 00 – Gehard - Gepolijst – Essenhouten steel – 100 cm

3802710
58.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Ruhr Brillant – Bats – Maat 00 – Gehard - Gepolijst – Essenhouten steel – 100 cm
58.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De bats van Ruhr Brillant zet je in voor verplantwerkzaamheden of voor het verplaatsen van grond. Verplaats je veelvuldig zware grond, zoals klei en leem? Overweeg dan een blad met een nog smaller formaat (maat 000). Wanneer je vaak werkt met lichte grond, zoals zand, sneeuw en aarde? Kies dan voor een werkblad met maat 0 of maat 1. Wissel je deze grondsoorten af? Dan is deze Ruhr Brillant bats de perfecte middenweg. De bladmaat 00 is namelijk 21,5 centimeter breed, waardoor zowel kracht en breedte samenkomen in deze uitvoering. Door de prettige dulstand verklein je de kans op rugpijn, wanneer je in een berg compost of ander materiaal schept.

Gehard stalen werkblad
Doordat het werkblad van deze bats een afgeronde vorm heeft, wordt de druk van de bats verdeeld. De snede van het blad is scherp, waardoor je alsnog op een verantwoorde manier makkelijk de grond in glijdt. Het materiaal heeft minder te verduren en toch voel je niet dat je een extreme inspanning levert. Wanneer je tuingrond erg rul is, gebruik je deze bats zelfs om te spitten. Door de panvorm van het werkblad, is deze bats ook perfect inzetbaar voor het verplaatsen van kleinere planten.

Juiste steellengte voorkomt fysieke ongemakken
Ben je bang voor fysieke ongemakken of ervaar je op dit moment al fysieke ongemakken tijdens het tuinieren of scheppen? Wellicht kan een juist steelformaat fysieke klachten voorkomen. Let er daarbij op dat je tijdens de werkzaamheden door je knieën kunt buigen en dat je jouw schouders niet laat overstrekken. Je knieën hebben geen bewegingsvrijheid wanneer de steel te kort is, je schouders spelen je parten wanneer de steel te lang is. Deze essenhouten gewaxte steel van 100 centimeter lang sluit aan bij personen tussen de 160 en 175 centimeter lang. Met de handige T-greep werk je comfortabel en voer je eventueel extra druk uit op de bats.

Belangrijkste voordelen van de Ruhr Brillant geharde en gepolijste bats

Sterk gehard en gepolijst werkblad
Glijdt makkelijk in de grond
Met gewaxte essenhouten steel van 100 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448262187
  • Afmeting (cm): 7x22x125 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten