RX Goods 24 Stuks Zelfklevende Anti Slip Strips Stickers - Met Schraper – Transparante Tape

Omschrijving

Ben jij op zoek naar meer stevigheid en grip in bijvoorbeeld de douche, bad, badkamer, keuken, trap of bij gladde oppervlaktes? Dan heeft RX Goods® de perfecte oplossing zodat je nooit meer hoeft uit te glijden! Doormiddel van de antislip strips zijn direct oppervlaktes bedekt met een stevige antislip laag zodat je niet meer hoeft uit te glijden!

Gemakkelijk te bevestigen
De premium anti slip trap strips zijn gemaakt van rubber met een PEVA-acryl waterbestendige lijm, hierdoor blijven de strips niet alleen goed zitten wanneer er druk op komt te staan maar heb je ook nog de beste grip! Met de meegeleverde schraper zijn de antislip strips binnen enkele minuten op de juiste plek bevestigd.

Uitgebreide set
De strips zijn zelfklevend en transparant van kleur zodat de strips bij ieder design passen. Daarnaast hebben de strips een diameter van 10 cm om oppervlaktes zo veilig mogelijk te maken. Er worden 24 stuks geleverd samen met een handige schraper zodat je de strips makkelijk en perfect kan bevestigen.

Een veilig huis
De antislip strips zijn bedoeld om oppervlaktes veilig te maken zodat je niet snel uitglijdt. Zo kan je de strips op de trap, in de douche of badkamer plakken voor een veilige omgeving! Kleinere kinderen glijden bijvoorbeeld al snel uit in een natte badkamer, met de premium anti slip strips is dat verleden tijd. Het voorkomen van een val is natuurlijk beter dan het genezen!

Voordelen
- Direct te bevestigen
- Geen slipgevaar meer in huis
- Premium kwaliteit
- Uitgebreide set
- PEVA-acryl waterbestendige lijm voor extra sterke grip
- Als beste uit de test gekomen

Specificaties
- Merk: RX Goods®
- Kleur: Transparant
- Aantal stuks: 24 Antislip strips inclusief schraper
- Formaat: Diameter van 10 cm
- Gewicht 100 gram

Voorkom grote ongelukken tijdens het uitglijden en bestel vandaag nog de antislip strips!

Specificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 8720094558868

Beoordelingen

Gesponsorde producten