RYER Stoomstrijkijzer met Grote Keramische Zool

3977570
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Media-Evolution
4,5 Sterren
RYER Stoomstrijkijzer met Grote Keramische Zool
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Maak kennis met het Ryer Stoomstrijkijzer, dé ultieme oplossing voor al uw strijkbehoeften. Dit geavanceerde strijkijzer is ontworpen om uw strijkervaring moeiteloos te maken. Het strijkijzer is uitgerust met een krachtige pulserende stoomfunctie die ervoor zorgt dat uw kleding kreukvrij wordt en er weer als nieuw uitziet. Door de gelijkmatige warmteverdeling op de grote strijkzool en dankzij de keramische coating hoeft u zich geen zorgen meer te maken de strijkbare stof te beschadigen. Het strijkijzer kenmerkt zich door de anti-drup- en anti-kalkfunctie, maar ook door de aanpasbare temperatuur, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten stoffen. Of u nu katoen, zijde of synthetische stoffen strijkt, u kunt altijd de juiste temperatuur instellen om optimale resultaten te bereiken. Afhankelijk van uw behoeften kiest u er ook zelf voor om mét of zonder stoom te strijken.
Productvoordelen van het Ryer Stoomstrijkijzer
-Aanpasbare temperatuur voor verschillende soorten stoffen
-Krachtige pulserende stoomfunctie voor kreukvrije kleding
-Mogelijkheid om te strijken met of zonder stoom Grote strijkzool met keramische coating voor gelijkmatige warmteverdeling en soepel glijden over de stof zonder je kleding of linnengoed te beschadigen.
-Anti-drup en anti-kalkfunctie om het strijkijzer gemakkelijk schoon te maken en waterdruppels op uw kleding te voorkomen.
-420 ml watertank, genoeg inhoud voor een grote berg aan strijkgoed.
Grote zool met keramische coating
De grote strijkzool met keramische coating van het Stoomstrijkijzer met Aanpasbare Temperatuur biedt meerdere voordelen die het strijken van kleding en linnengoed gemakkelijker en efficiënter maken.
1. Gelijkmatige warmteverdeling:

De keramische coating van de strijkzool zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over het oppervlak. Dit betekent dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de stof, waardoor kreukels gemakkelijker verwijderd kunnen worden zonder dat er te veel druk op de stof wordt uitgeoefend.
2.Soepel glijden:
De keramische coating zorgt ervoor dat de strijkzool soepel over de stof glijdt. Hierdoor kunt u gemakkelijker en sneller strijken zonder te veel druk uit te oefenen, waardoor u tijd en energie bespaart.
3.Bescherming van de stof:
De keramische coating biedt bescherming aan de stof tegen beschadiging en krassen. Hierdoor kunt u het strijkijzer veilig gebruiken op alle soorten stoffen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van uw kleding.
4.Gemakkelijk te reinigen:
De keramische coating van de strijkzool is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. U kunt het strijkijzer eenvoudig afvegen met een vochtige doek om eventuele stofresten en vuil te verwijderen.

Specificaties

  • Merk: Media Evolution
  • EAN: 8720589768376
  • Temperatuur instelling: Handmatig
  • Continue stoom (gr/min): 100
  • Vermogen (Watt): 2200.0
  • Regelbare stoomafgifte: Handmatig
  • Type antikalksysteem: Antikalkprogramma

Beoordelingen

Gesponsorde producten