Ryer Tapijtreiniger - Draagbare vlekkenreiniger - bankreiniger

3977532
134.95
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Media-Evolution
4,5 Sterren
Ryer Tapijtreiniger - Draagbare vlekkenreiniger - bankreiniger
134.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je vlekken op je tapijt, bank of vloer snel en efficiënt verwijderen? Kies dan voor de RYER Tapijtreiniger!
Het reinigingshulpstuk van onze vlekkenreiniger heeft een ingebouwde sproeier, waarmee je de vlekken direct kunt besproeien. Door met de hoogwaardige borstel over het te reinigen oppervlak te schrobben en gelijktijdig alle vuiligheid op te zuigen, verwijder je de vlekken in een handomdraai.

Dankzij de flexibele slang is het gemakkelijk om alle hoeken te bereiken. De tapijtreiniger is bovendien licht en compact en dus makkelijk mee te nemen. De tapijtreiniger heeft ook aparte watertanks voor schoon en vies water, wat het gebruik nog eenvoudiger maakt.

Super Reiniging

Met de RYER vlekkenreiniger verwijder je ingebed vuil moeiteloos dankzij de hoogwaardige aqua-jets en sterke borstelharen. Dit resulteert in een diepe reiniging van het oppervlak. Zelfs hardnekkige vlekken, zoals urine van huisdieren of rode wijnvlekken, worden met gemak geabsorbeerd en gereinigd dankzij de zuigkracht van 9000 Pa.

Productvoordelen van de RYER Tapijtreiniger

- Handzaam en licht van gewicht
- Inclusief twee opzetstukken
- Reinigingsborstel met ingebouwde sproeier voor optimale resultaten
- Uitneembare watertanks voor gemakkelijk bijvullen en legen
- Krachtige 400W-motor, sterker dan de concurrentie
- Zeer sterke zuigkracht van 9000 Pa voor het effectief verwijderen van zelfs de meest hardnekkige vlekken.

Flexibiliteit

- Reinig je tapijt, bank en moeilijk te bereiken hoeken met gemak dankzij de twee bijgeleverde opzetstukken van de RYER tapijtreiniger.
- De RYER tapijtreiniger is licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen, zodat je op eigen tempo door het hele huis heen kunt schoonmaken.
- Ook het interieur van je auto kun je eenvoudig en grondig reinigen met deze tapijtreiniger.
- Geniet van meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken dankzij het 3.3 meter lange snoer en de 1.2 meter lange slang van de RYER tapijtreiniger.

Twee watertanks

- De RYER tapijtreiniger heeft 2 uitneembare watertanks, waardoor je gemakkelijk water bij kunt vullen en het vuile water kunt weggooien. - Met een schoonwatertank van 1.3L en een vuilwatertank van 0.5L, heb je voldoende capaciteit om grote oppervlakken te reinigen. - Het schoonwater wordt automatisch op het oppervlak gesproeid en het vuile water wordt vervolgens opgezogen en opgeslagen in de vuilwatertank. - Dankzij het directe opzuigen van water droogt het gereinigde oppervlak snel.

Makkelijk op te bergen

RYER zorgt voor een opgeruimd huis zonder losse kabels en slangen. - De RYER tapijtreiniger heeft twee handige opbergsystemen voor de slang en het snoer, waardoor ze veilig aan de tapijtreiniger kunnen worden bevestigd. - Dankzij het compacte formaat van de RYER is hij niet alleen gemakkelijk te verplaatsen, maar ook eenvoudig op te bergen.

Een schoon huis

Met de RYER tapijtreiniger is het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil op je tapijt, bank en autobekleding een fluitje van een cent. Van modderige pootafdrukken van je trouwe viervoeter tot drankjes gemorst op bank en kussens of etensresten op de autobekleding, de RYER maakt het schoonmaken gemakkelijk. Zeg gedag tegen vlekken en viezigheid en hallo tegen een schone en frisse bekleding.

Specificaties:
Afmetingen: 11.23 cm x 6 cm x 10.44 cm
Gewicht: 4 kilogram
Vermogen: 400 Watt
Maxmale zuigkracht: >9000Kpa
Geluid: 84Dba
CE Keurmerk

Productspecificaties

  • Merk: Media Evolution
  • EAN: 8720589768345
  • Inhoud waterreservoir (liter): 1.3
  • Vermogen (Watt): 400.0
  • Afneembaar waterreservoir: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten