Safe Age® wasbare incontinentie onderleggers voor volwassenen,huisdieren en kinderen - matrasbeschermer - Groot

4530408
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TB-Services-BV
4,8 Sterren
Safe Age® wasbare incontinentie onderleggers voor volwassenen,huisdieren en kinderen - matrasbeschermer - Groot
21.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze Safe Age® wasbare incontinentie onderleggers zijn lekvrij en bieden maximale vochtopname voor kinderen,volwassenen en huisdieren. Het duurzame ontwerp droogt in 10 minuten,kan tot 500 keer gewassen worden en beschermt de huid tegen vocht en infecties. Gebruik de onderleggers in bed,stoel,banken of bij huisdieren voor optimale bescherming. Een voordelige en milieuvriendelijke keuze voor langdurig gebruik!

  • Maximale vochtopname: De wasbare en herbruikbare onderlegger is speciaal ontworpen voor snelle en effectievere vloeistof absorptie. Vocht wordt naar de randen geleid wat zorgt voor 100% lekvrije bescherming.
  • Zelfdrogende technologie: De speciale samenstelling van hoogwaardig polyester en rayon zorgen ervoor dat de onderlegger binnen 10 minuten vanzelf weer droog is!
  • Wasbaar en vlekbestendig: Was deze Safe Age onderlegger tot wel 500 keer in de wasmachine! Zo bespaar je honderden wegwerponderleggers en maak je een duurzame keuze.
  • Veilig voor de huid: Door de absorberende functie kun je er zeker van zijn dat de huid volledig beschermd is tegen vocht en uitslag. De zachte textuur is goed geschikt voor de huid en beschermt tegen irritatie en infecties.
  • Anti slip: De anti slip structuur zorgt ervoor dat de onderlegger goed op zijn plaats blijft. Zo kun je comfortabeler slapen en je bed de hele nacht droog houden!
  • Multifunctioneel gebruik: Gebruik de onderleggers voor baby’s,kinderen,volwassenen,ouderen en huisdieren. Verleng de levensduur van uw bed en meubels. Incontinentie is geen probleem meer met de Safe Age wasbare incontinentie onderleggers!


Latex en parabenen vrij
Latexvrije onderleggers zijn veiliger en comfortabeler,ze veroorzaken geen jeuk en verminderen het risico op het ontwikkelen van allergieën of huiduitslag door blootstelling aan latex.

Anti Slip design
In vergelijking met wegwerponderleggers verplaatsen onze onderleggers niet omdat ze op hun plaats blijven - zodat uw bed,bank of stoel droog blijft!

500+ wasbeurten
Onze Safe Age onderlegger kan 500 keer gewassen worden en is daarom duurzaam en comfortabel. Er komen geen vlekken in de onderlegger en hij blijft er als nieuw uitzien,zelfs na meerdere wasbeurten. Kies voor een kostenefficiënte oplossing en minder verspilling dan bij een wegwerponderlegger.

Waterdicht & Absorberend
Vloeistof wordt onmiddellijk geabsorbeerd zodra het op de onderlegger komt. Het is daarom 100% lekvrij en biedt comfortabele bescherming.

Zelfdrogende Technologie
Vloeistof wordt onmiddellijk geabsorbeerd en begint te verdampen en te drogen. Droogt in ongeveer 10 minuten - zelfs tijdens gebruik.

Veilig voor de gevoelige huid
Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat vocht zich verspreidt naar de zijkanten van de onderlegger,waardoor het beter is voor de huid en het de huid beschermt tegen infecties.

Te verkrijgen in verschillende maten
De verschillende maten zijn perfect voor kinderen,volwassenen,ouderen en huisdieren. Ze passen perfect in bed,stoel,bank of ander object.

• Klein 45x60cm
• Medium 86x92cm
• Groot 86x132cm

Over Safe Age
Het is onze missie om de kwaliteit van het leven te verbeteren met onze fantastische hulpmiddelen! Al onze producten zijn namelijk speciaal ontworpen en gemaakt om het leven zo comfortabel mogelijk te maken. Zonder maandelijkse abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Die zijn er daarom bij ons ook niet.

We hebben al meer dan 5000 mensen geholpen met onze hulpmiddelen. Ben jij de volgende die we mogen helpen? Maar liefst 98,6% van onze klanten raadt de Safe Age aan.

Specificaties

  • Merk: Safe Age
  • EAN: 8720387918591
  • Geschikt voor wasdroger: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Allergie vrij: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Polyester

Beoordelingen

Gesponsorde producten