Salontafel Daantje acaciahout 150x60x35 cm

4533122
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je woonkamer met de salontafel Daantje, een prachtige tafel vervaardigd uit hoogwaardig acaciahout. Met afmetingen van 150x60x35 cm biedt deze salontafel niet alleen een functioneel oppervlak, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Het gebruik van duurzaam acaciahout geeft de Daantje salontafel een warme en natuurlijke uitstraling. De unieke houtnerven en de robuuste afwerking dragen bij aan de charme van deze tafel, waardoor het een tijdloze aanvulling is op diverse interieurstijlen.

Met zijn afmetingen biedt de salontafel voldoende ruimte voor het presenteren van decoratieve items, het plaatsen van tijdschriften of gewoon voor dagelijkse gebruiksvoorwerpen. De Daantje tafel nodigt uit tot gezelligheid en creëert een centraal punt in je woonkamer.

De duurzaamheid van acaciahout zorgt ervoor dat de salontafel Daantje lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Geniet van de combinatie van functionaliteit en natuurlijke schoonheid met deze prachtige salontafel in je leefruimte.


Specificaties

  • Merk: Dimehouse
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720239850482
  • Materiaal: Acaciahout
  • Afmeting (cm): 60x150x35 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten