Samsung - Galaxy S21 Ultra 5G - 256GB - Zilver

4599537
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Galaxy S21 Series 5G tilt het alledaagse naar buitengewone hoogten. Kleine momenten worden groots, simpele ervaringen worden opwindend en zelfs de meest normale dagelijkse activiteiten worden unieke belevenissen. Met de Galaxy S21 Series 5G krijg je de tools, technologie, kracht en vrijheid om dit alles mogelijk te maken.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Camera mogelijkheden zonder grenzen
Geen moment wordt gemist, geen detail gaat verloren. Met de Galaxy S21 Series 5G kun je zowel de voor- als achtercamera tegelijkertijd gebruiken met Director View. Leg je herinneringen vast in verbluffende 8K Video Snap, waarmee je elk frame van je video kunt vastleggen als een prachtige 33MP foto. Met Single Take kun je met één klik 14 video's of foto's maken vanuit verschillende hoeken en met verschillende filters. Bovendien bieden twee telelenzen en een Laser AF Sensor ongeëvenaarde snelheid en precisie bij het scherpstellen, zelfs op bewegende objecten.

Premium design en display
Met een indrukwekkend 6,8-inch Dynamic AMOLED 2x-scherm en een verversingssnelheid van 120Hz biedt de Galaxy S21 Series 5G een visuele ervaring van topklasse. Het gebruik van GG7 Gorilla Glass Victus maakt het scherm ongelooflijk duurzaam. De Galaxy S21 Ultra 5G straalt in premium kleuren zoals Phantom Black en Phantom Silver, met een camera die subtiel is geïntegreerd in de behuizing voor een naadloze uitstraling.

Krachtige prestaties
Met de Galaxy S21 Ultra 5G ben je altijd verbonden dankzij 5G-connectiviteit en de krachtige 5nm Exynos-processor. De 5.000mAh-batterij biedt de hele dag door energie en kan razendsnel draadloos worden opgeladen. De adaptieve verversingssnelheid zorgt voor een optimale batterijduur, terwijl de opslag tot 512GB voldoende ruimte biedt voor al je foto's en video's. Met de optionele S-Pen kun je vloeiend tekenen en schrijven op je Galaxy S21 Ultra 5G.

Van draadloze oortjes tot sleutelbos
De Galaxy S21 Ultra 5G maakt je leven draadloos en moeiteloos. Verbind je Galaxy Buds Pro en andere slimme apparaten in huis voor ultiem gemak. Met de Galaxy SmartTag vind je razendsnel je sleutels of portemonnee via je telefoon. En met Motion Mirror kun je je telefoon verbinden met je tv en je workouts nauwkeurig volgen met Picture in Picture-weergave van je bewegingen.

Met de Galaxy S21 Series 5G wordt het alledaagse buitengewoon. Ervaar het zelf.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806090886973

Beoordelingen

Gesponsorde producten