Samsung Galaxy A03s – 64GB – Zwart

4196665
169.99
Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Holysmartphone
5 Sterren
Samsung Galaxy A03s – 64GB – Zwart
169.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Meer display betekent meer speelruimte.
Breid je blikveld uit naar het 16,55 cm (6,5") Infinity-V Display van de Galaxy A03s en zie wat je hebt gemist. En met HD+-technologie ziet je dagelijkse inhoud er scherp, helder en duidelijk uit.

Meerdere manieren om uw wereld vast te leggen met Triple Camera.
Leg gedenkwaardige momenten met duidelijke details vast met de 13 MP Main Camera. Pas de focus aan met de dieptecamera of kom dichter bij de details met de macrocamera.

Macro Camera besteedt aandacht aan de kleine details.
Kom dichterbij met de 2MP macrocamera en ontdek details die u anders misschien had gemist. Het past een natuurlijk bokeh-effect toe op uw foto's, waardoor uw onderwerp opvalt tegen de achtergrond.

Breng de focus naar voren met de dieptecamera
Met de 2MP dieptecamera kun je de scherptediepte in je foto's aanpassen. Met een simpele aanraking kunt u de onscherpte van de achtergrond achter uw onderwerp eenvoudig verfijnen voor hoogwaardige portretfoto's die echt opvallen.
Hoge kwaliteit portretfoto van een vrouw die naar de zijkant kijkt, met gras gepatchte weg onder wolken en zonlicht op de achtergrond wazig.
Portret aan

Hoge kwaliteit portretfoto van een vrouw die naar de zijkant kijkt, met gras gepatchte weg onder wolken en zonlicht op de achtergrond duidelijk zichtbaar.
Portret uit

Camera aan de voorkant, stijlvolle selfies Met de Galaxy A03s 5MP camera aan de voorkant en het bokeh-effect is het gemakkelijk om verbluffende selfies te maken met meer jij en minder achtergrond.

Kracht die je op de been houdt.
Blijf de dag voor met een batterij die u niet vertraagt. Met de 5.000 mAh (standaard)¹ batterij kun je urenlang blijven doen wat je doet.

Maak ruimte voor meer herinneringen met 32 ​​GB/64 GB interne opslag en voeg meer toe met een micro-SD-kaart van maximaal 1 TB. Geniet van efficiënte prestaties dankzij Octa-core verwerkingskracht, met tot 3GB/4GB RAM.

Gemakkelijk voor de ogen en de handen
Galaxy A03s combineert klassieke kleuren met een look en feel die zacht aanvoelt. Verfijnde rondingen maken het comfortabel om vast te houden en bieden gemakkelijke schermnavigatie. Kies uit de kleuren Zwart, Wit of Blauw.

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806092711372

Beoordelingen

Gesponsorde producten