Samsung Galaxy A35 5G - 256GB - Awesome Lemon

4591170
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ga op stap met de Galaxy A35. Nu met een premium afgewerkte glazen achterkant en platte randen voor een betere grip. Deze smartphone is voorzien van 3 lenzen aan de achterkant, ook wel het iconische Floating Camera design genoemd. Zet de leukste momenten vast met de 50 megapixel hoofdcamera, dag én nacht. Met Nightography, schiet je nu ook met weinig licht content met tot 58% minder blur dan zijn voorganger. Geen wazige foto’s en video’s meer dus. Daarnaast geniet je van nog levendigere kleuren met 12bit HDR en een stabielere beeldkwaliteit tijdens het bewegen, ook in 4K.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Krachtige prestaties
De Galaxy A35 is uitgerust met een Exynos 1380 processor die een professionele camera, AI en krachtige prestaties ondersteunt op je smartphone voor een professionele ervaring. Speel je favoriete games of kijk series zonder problemen op een heldere Infinity-O randloos display voor een meeslepende ervaring. Dankzij het grotere koelsysteem, oftewel Vapor Chamber, heb je tot 74% minder last van oververhitting van jouw device. Bellen, appen en voor al je entertainment kun je vertrouwen op de Galaxy A35. De sterke batterij voorziet je van genoeg energie voor een lange tijd, zonder dat je uren vastzit aan een stopcontact.

Top-notch beveiliging
Jouw digitale veiligheid wordt geregeld met Knox Vault; een combinatie van beveiligde hardware (processor) en een geïntegreerde software die al jouw gegevens afschermt. Zo kun je jouw smartphone en favoriete apps gebruiken zonder dat je je druk hoeft te maken voor jouw privacy. De Galaxy A35 is daarnaast ook stof- en waterdicht tot 1 meter diepte met de IP67 rating.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806095457703

Beoordelingen

Gesponsorde producten