Samsung Galaxy A55 5G - 256GB - Awesome Iceblue

4595242
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ga op stap met de Galaxy A55. Nu met een premium afgewerkte achterkant van Gorilla Glass 7+ en plat afgewerkte randen van metaal voor een betere grip. Kies uit vier verschillende pastelkleuren om je look af te maken.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Levendige camera
De Galaxy A55 is voorzien van 3 lenzen aan de achterkant, ook wel het iconische Floating Camera design genoemd. Zet de leukste momenten vast met de 50 megapixel hoofdcamera, dag én nacht. Met Nightography, schiet je nu ook met weinig licht content met tot 58% minder blur dan zijn voorganger. Geen wazige foto’s en video’s meer dus. Daarnaast geniet je van nog levendigere kleuren met 12bit HDR en een stabielere beeldkwaliteit tijdens het bewegen, ook in 4K.

Krachtige prestaties
De Galaxy A55 is uitgerust met een Exynos 1480 processor die een professionele camera, AI en krachtige prestaties ondersteunt op je smartphone voor een professionele ervaring. Speel je favoriete games of kijk series zonder problemen. Je device raakt niet oververhit dankzij het koelsysteem van de processor, die tot wel 70% groter is dan zijn voorganger. Doe het allemaal op een, nu nog groter, 6.6 inch Infinity-O display, waar je ook bent; binnen of buiten. Dankzij Vision Booster kan er een helderheidsniveau bereikt worden van wel 1000 nits en blijft het beeldscherm altijd leesbaar. Deze detecteert automatisch veel licht en verbetert de zichtbaarheid. Zo heb je altijd comfortabel zicht op je content. Bellen, appen en voor al je entertainment kun je vertrouwen op de Galaxy A55. De sterke batterij voorziet je van genoeg energie voor een lange tijd, zonder dat je uren vastzit aan een stopcontact.

Top-notch beveiliging
Jouw digitale veiligheid wordt geregeld met Knox Vault; een combinatie van beveiligde hardware (processor) en een geïntegreerde software die al jouw gegevens afschermt. Zo kun je jouw smartphone en favoriete apps gebruiken zonder dat je je druk hoeft te maken voor jouw privacy. De Galaxy A55 is ook aan de buitenkant beveiligd met een premium behuizing van Gorilla Glass 7+ en is ook kras- en stootbestendig, zodat je de smartphone zorgeloos kunt gebruiken. Ook is hij stof- en waterdicht tot 1 meter diepte met de IP67 rating.

Let op! Dit artikel komt niet in aanmerking voor de promotieacties van Samsung.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806095467344

Beoordelingen

Gesponsorde producten