Samsung Galaxy S24 Ultra 5G - 1TB - Titanium Yellow

4591173
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stap in de toekomst met de Samsung Galaxy S24-serie, waar innovatie en verfijning samenkomen voor een ongeëvenaarde mobiele ervaring. Met de Samsung Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra tilt Samsung smartphone-technologie naar nieuwe hoogten.

BELANGRIJK: Dit product wordt geleverd door de fabrikant zonder adapter en oordopjes. Het wordt alleen geleverd met een USB-kabel. Voor het opladen is een aparte adapter vereist. Bestel hier de adapter en/of oordopjes mee.

Samsung Galaxy S24: Ontdek Verfijnde Elegantie
De Samsung Galaxy S24 belichaamt verfijning met zijn slanke ontwerp en krachtige prestaties. Met een verbluffend 6,5-inch Dynamic AMOLED-display geniet je van levensechte kleuren en haarscherpe details. De geavanceerde camera's aan de achterkant, inclusief een veelzijdige hoofdcamera en een ultra-groothoeklens, leggen elk moment vast met ongeëvenaarde helderheid. Dankzij de snelle prestaties van de Exynos 2200-chip en een uitgebreide batterijduur ben je altijd klaar voor de dagelijkse uitdagingen.

Samsung Galaxy S24+: Een Meesterwerk in Balans
De Samsung Galaxy S24+ is een meesterwerk in balans, met een prachtig 6,7-inch Super AMOLED Plus-display dat je onderdompelt in adembenemende beelden. Met een veelzijdig camerasysteem aan de achterkant, inclusief een 108 MP hoofdcamera, ben je verzekerd van professionele foto's en video's, zelfs bij weinig licht. De krachtige Exynos 2200-chip biedt naadloze prestaties, terwijl de indrukwekkende batterijcapaciteit ervoor zorgt dat je de hele dag verbonden blijft.

Samsung Galaxy S24 Ultra: De Ultieme Uitdrukking van Technologie
De Samsung Galaxy S24 Ultra vertegenwoordigt de ultieme uitdrukking van technologie en luxe. Met zijn adembenemende 6,9-inch Infinity-O AMOLED-display met adaptieve verversingssnelheid, ben je verzekerd van een soepele en meeslepende kijkervaring. Het revolutionaire Quad-camera-systeem aan de achterkant, met een 200 MP hoofdcamera en geavanceerde zoommogelijkheden, opent een wereld van creatieve mogelijkheden. Aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 3 en uitgerust met een uitgebreide batterijcapaciteit, biedt de Galaxy S24 Ultra ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid.

Welke variant je ook kiest, met de Samsung Galaxy S24-serie haal je het beste in technologie en stijl in huis. Ervaar de toekomst vandaag met Samsung Galaxy S24-serie op PhoneMarket.nl.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806095414317

Beoordelingen

Gesponsorde producten