Schneider SCDD309 Retro Koelkast Mat Zwart

3801253
999.00
A
Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Correct
4,3 Sterren
Schneider SCDD309 Retro Koelkast Mat Zwart
999.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Haal een pronkstuk in je keuken met de Schneider SCDD309 Retro Koelkast Mat Zwart. Deze retro koelkast is een koel-vries combinatie en biedt genoeg ruimte voor een groot gezin. Deze retro koelkast van Schneider is uitgevoerd in een stijlvol zwart met chromen details en mooie ronde hoeken. Haal een ware eyecatcher in je keuken met de Schneider SCDD309 Retro Koelkast Mat Zwart.


Energiezuinige koel-vriescombinatie



De Schneider SCDD 309 VB is een zuinige koel-vriescombinatie koelkast en komt met het energielabel E. Met een jaarlijks verbruik van 218 kWh per jaar is hij zeer zuinig en met een maximaal geluidsniveau van 42 dB (A) zul je hem nauwelijks horen. De koelkast is 183 cm hoog en heeft een bruto inhoud van 298 L waarmee de koelkast gemakkelijk een familie van 4 of 5 personen kan bedienen.


Ruim koelgedeelte



De koelkast komt met een ruim koelgedeelte. Verdeel je voedsel over 3 plateaus, 1 groentelade en 4 deurvakken. De koelkast komt inclusief eierrekje voor het veilig opbergen van de eieren. Het koelgedeelte ontdooit zichzelf automatisch waardoor je hier geen omkijken naar hebt. Stel de juiste temperatuur gemakkelijk in met de regelbare thermostaat.


Ruim vriesgedeelte


Het vriesgedeelte komt met een inhoud van 75 liter en heeft bij storing een bewaartijd van ongeveer 15 uur. Ontdooi de vriezer handmatig om ijsvorming te voorkomen en stel gemakkelijk de juiste temperatuur in met de regelbare thermostaat.


Service na verkoop



De retro koelkast komt met 2 jaar fabrieksgarantie waarin je verzekerd bent van een goed werkende machine. Ondervind je problemen dan zal de machine, afhangende van de situatie, bij je thuis worden gerepareerd.


Leuk te combineren



De Schneider SCDD 309 Retro Koelkast Mat Zwart kom in een stijlvolle mat zwarte kleur, ronde hoeken en chromen elementen. Geef elke keuken een pronkstuk met deze beauty en combineer hem leuk met andere keuken apparaten in dezelfde kleur en creëer een speciale keuken!

Productspecificaties

  • Merk: Schneider
  • EAN: 3527570077067
  • Volume koelruimte (liter): 205.0
  • Inclusief vriesvak: Ja
  • Volume vriesvak (liter): 17
  • Positie deurscharnier: Rechts
  • Inhoud in liters: 222.0
  • Geluidsniveau (db): 42
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 65x60x183 (LxBxH)
  • Energielabel (Nieuw): A

Beoordelingen

Gesponsorde producten