Schoonmaakbundel - The Pink Stuff Wash up spray + Pasta + Cleaner Spray + Scrub Daddy

3863097
131.35
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WAYS
3,4 Sterren
Schoonmaakbundel - The Pink Stuff Wash up spray + Pasta + Cleaner Spray + Scrub Daddy
131.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze combinatiedeal haalt u in één aankoop een handige set in huis voor het gebruik. Goedkoper & tijdbesparend!

Laat het schuim van The Pink Stuff je vaat en oppervlakken transformeren en laat elke keer een sprankelend, schoon resultaat achter. Gewoon sprayen, afvegen en afspoelen.
Gebruiksaanwijzing:
Voor licht vervuilde vaat/oppervlakken gewoon besproeien en afspoelen met water. Voor zwaar vervuilde vaat/oppervlakken, gewoon sprayen, het roze schuim een ??paar minuten laten intrekken en dan wegvegen en afspoelen met water. Als u de vaat in de vaatwasser plaatst, zorg er dan voor dat de vaat volledig is afgespoeld.

Let op:
Mensen met een gevoelige huid moeten handschoenen dragen bij het gebruik van het product. Test bij twijfel altijd op een onopvallende plek. Niet geschikt voor gekwetste, geoliede, openporige, geverfde of gelakte houtoppervlakken.

Waarschuwing:
De Miracle Wash Up Spray veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Lees het etiket voor gebruik. Vermijd het inademen van dampnevel. Was verontreinigde huid grondig na hantering. Voorkom lozing in het milieu. Draag beschermende handschoenen en oogbescherming.

De Pink Stuff Miracle Cleaning Paste is een mild schurende, multifunctionele pasta-reiniger die direct werkt op alle soorten hardnekkige en vuile oppervlaktevlekken. Miljoenen mensen wenden zich tot deze veelzijdige reinigingspasta voor allerlei huishoudelijke schoonmaakbehoeften, vertrouwend op zijn kracht om binnen- en buitenruimtes extra glanzend, sprankelend en brandschoon te maken. Bespaar tijd, ruimte en geld, dit budgetvriendelijke, wereldberoemde veganistische product gemaakt met natuurlijke dierproefvrije ingrediënten gaat veel langer mee dan elk ander schoonmaakmiddel en heeft een frisse en fruitige geur waar jij en je hele gezin dol op zullen zijn.

Het werkt wonderbaarlijk en is gemakkelijk te gebruiken - doe gewoon een kleine hoeveelheid van de wonderreinigingspasta op een vochtige doek of je gekozen reinigingsscrub, wrijf zachtjes over het probleemgebied en was het weg met schoon, warm water!

De Pink Stuff Miracle Cleaning Paste, opgericht in 1938, is een veelzijdige, speciaal samengestelde reiniger op basis van plantaardige olie voor gebruik zowel binnen als buiten het huis. 99% natuurlijke ingrediënten. Milieuvriendelijk Niet giftig. Niet-gevaarlijke formulering. Niet getest op dieren. De Pink Stuff Miracle Cleaning Paste is hard voor pannen, kookplaten, gootstenen, PVC, barbecues, keramische tegels, glas, douches, tuinmeubelen, schilderwerk, boten, messing, roest... de lijst is eindeloos. Bekend van onder andere TikTok!

Gebruiksaanwijzing:
De Pink Stuff Paste is een milde schurende pasta-reiniger en moet met zorg worden gebruikt. Aanbrengen met een zachte doek of spons. Zachtjes inwrijven alvorens af te spoelen met warm water. Pas op dat u niet te veel druk uitoefent, dit kan leiden tot krassen op de oppervlakken. Wees vooral voorzichtig met glas, hoogglans gepolijste stalen oppervlakken en keramische kookplaten. Test bij twijfel altijd eerst op een onopvallende plek. Niet gebruiken op hete of warme oppervlakken. Waarschuwingen:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Rechtop bewaren op een koele, droge plaats uit de zon en niet blootstellen aan extreme temperaturen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving.

De Miracle Allesreiniger van The Pink Stuff is een veelzijdige multifunctionele sprayreiniger voor harde oppervlakken. Deze spray is populair omdat het moeilijk is om vlekken te verwijderen en gemakkelijk vet en vuil te verwijderen. Elk oppervlak dat is gereinigd met onze Miracle Multi-Purpose Cleaner blijft glanzend en schoon.

Pluspunten:
- Snijdt door vet
- Maakt je vaat en oppervlakken sprankelend schoon
- Veganistisch product

Pluspunten:
- Ongelooflijk effectief tegen vlekken
- Samengesteld met natuurlijke ingrediënten
- Voor een glanzend schoon resultaat

Pluspunten:
- Samengesteld met natuurlijke ingrediënten
- Millieuvriendelijk in het gebruik
- Niet gevaarlijke formulering

Specificaties:
- Inhoud: 400 ml
- Substantie: Vloeibaar
- Merk: Finish

Specificaties:
- Inhoud: 850g
- Kleur: Roze
- Functie: Schoonmaakpasta
- Merk: The Pink Stuff

Specificaties:
- Inhoud: 750ml
- Kleur: Roze
- Functie: Schuurmiddel
- Merk: The Pink Stuff

Verpakkingsinhoud:
1x The Pink Stuff - Wash-Up Spray - 500 ml
1x The Pink Stuff - Schoonmaakpasta - 850 gram
1x The Pink Stuff - Multi-Purpose Cleaner Spray - 750 ml

Productspecificaties

  • Merk: The Pink Stuff
  • EAN: 8720679828867
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2150.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten