Senses Verfrissende Tandpasta Watermeloen & Komkommer & Munt 75ml

3621407
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

WAT IS AQUAFRESH SENSES FRESH ARBUTO, GARDEN EN MINT:
Dit is een tandpasta met de smaak van watermeloen, uitgebalanceerd met het subtiele aroma van komkommer en verfrissende munt om de zintuigen te stimuleren en een langdurig gevoel van frisheid te geven.

Waarom kiest u voor AQUAFRESH SENSES FRESH ARBUTO, Komkommer & Munt:
Deze tandpasta geeft uw gebit een oppepper en zorgt voor een aangename afwisseling in uw dagelijkse reinigingsroutine. De combinatie van een stimulerende smaak en een 3-in-1 bescherming zorgt ervoor dat uw zintuigen geprikkeld worden en uw adem fris blijft.

Hoe smaakt het:
Een verfrissende mix van aromatische watermeloen-, delicate komkommer- en pittige muntsmaak zorgt voor een langdurige verkoelende sensatie, waardoor uw mondverzorgingsroutine plezierig en boeiend is.

WAARVOOR GAAT HET:
Aquafresh Tandpasta bevat actieve fluoride die door het glazuuroppervlak wordt opgenomen en de tanden van binnenuit versterkt. De aangename smaak stimuleert de zintuigen en maakt het dagelijks tandenpoetsen spannend.

Gebruik:
Spoets uw tanden tweemaal per dag gedurende ten minste 2 minuten voor een 24-uurs bescherming *. Lees altijd het etiket voor gebruik.

HOW TO MAINTAIN YOUR ORAL HETH:
Bij gebruik volgens de voorschriften houdt Aquafresh tandpasta uw mond schoon en beschermd. De nieuwe, gekke smaak prikkelt de zintuigen en geeft een gevoel van frisheid, terwijl de actieve fluoride uw tanden versterkt.

* Volg een gezond voedingspatroon en poets tweemaal per dag met een fluoridetandpasta. Het beschermingsniveau kan afnemen tussen de poetsbeurten.

Specificaties

  • Merk: Aquafresh
  • EAN: 5054563089199

Beoordelingen

Gesponsorde producten