Sensodyne Repair & Protect Whitening Tandpasta

2366089
9.70
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TandenborstelCOM
4.36 Sterren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een wittere lach zonder gevoelige tanden? Dat kan! Sensodyne komt met een nieuw ontwikkelde Repair & Protect Whitening Tandpasta. Deze tandpasta zorgt voor klinisch bewezen verlichting van de gevoelige tanden, bij tweemaal per dag poetsen. De NovaMin die in de tandpasta zit, legt een harde beschermlaag over de gevoelige plekken van uw tand die de pijn zal ontnemen.

NovaMin legt een beschermlaag van fosfaat en calcium (dit zijn de natuurlijke bouwstenen van uw tanden) over het blootliggend tandbeen en kan zo helpen de gevoelige plekken te herstellen. Daarnaast zorgt de whitening in deze tandpasta ook nog eens voor wittere tanden!

Gevoelige tanden witter maken met Sensodyne tandpasta

De gevoeligheid van uw tanden treedt op wanneer het dentine (de laag van de tand of kies die onder het glazuur zit) onder het tandglazuur en tandvlees wordt blootgesteld. Dit kan gebeuren wanneer u warme of koude dranken drinkt. De pijn wordt veroorzaakt doordat het de zenuw raakt. Deze tandpasta bevat fluoride die de tanden helpt te versterken en deze pijn helpt tegen te gaan. Kortom, de Sensodyne Repair & Protect Whitening Tandpasta helpt tegen gevoelige tanden, zorgt voor een frisse adem én wittere tanden.

Hoe gebruikt u de Sensodyne tandpasta?

U kunt de Sensodyne Repair & Protect Whitening Tandpasta tweemaal, niet meer dan driemaal per dag gebruiken voor een langdurige en intensieve bescherming. Uitspuwen en niet doorslikken!

Inhoud van de verpakking
  • 1x Sensodyne Repair & Protect Whitening Tandpasta 75 ml

Specificaties

  • Merk: Sensodyne
  • Merk: Sensodyne
  • EAN: 5000347054525
  • Geschikt voor type mondzorg: Gevoelige tanden Wittere tanden
  • Met fluoride: Ja

Reviews

Gesponsorde producten