SENZA Pillar Lantaarn Small Groen

3942530
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AmazingDEALs
4 Sterren
SENZA Pillar Lantaarn Small Groen
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De SENZA Pillar Lantaarn in de groene uitvoering, small formaat, is een prachtige toevoeging aan je interieur. De lantaarn is vervaardigd uit hoogwaardig populierenhout en heeft een stijlvol ontwerp dat zeker opvalt. De groene kleur geeft de lantaarn een frisse en natuurlijke uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen.

Met een hoogte van 30 cm is deze lantaarn een compacte en toch opvallende decoratie die perfect past op een tafel, vensterbank of plank. De lantaarn wordt geleverd met een glazen houder waarin je een kaars kunt plaatsen. Ook wordt er een grijze kaars van 5x5 cm meegeleverd, zodat je de lantaarn direct in gebruik kunt nemen.

De combinatie van de groene lantaarn met de grijze kaars zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Het licht van de kaars verspreidt zich door de glazen houder en zorgt voor een zachte, warme gloed in de ruimte. De SENZA Pillar Lantaarn is niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar kan ook buiten worden gebruikt om een gezellige sfeer te creëren op een zwoele zomeravond.

Kortom, de SENZA Pillar Lantaarn in de groene uitvoering, small formaat, is een stijlvolle en sfeervolle decoratie die in elke ruimte tot zijn recht komt.

Dit artikel is ECO friendly

Kleur: Groen
Materiaal: Populier hout
Afmeting: Ø 12 cm x 30 cm
Gewicht: 0,70 kg


  • EAN: 8720039673410
  • Merk: SENZA

Productspecificaties

  • Merk: SENZA
  • EAN: 8720039673410

Beoordelingen

Gesponsorde producten