Shampoo shampoo Olijfolie 385ml

3951739
13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DODServices
5 Sterren
Shampoo shampoo Olijfolie 385ml
13.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lang haar verdient liefde en verzorging!

Nature Box Olive Oil Shampoo is de perfecte manier om je haar in geweldige conditie te houden zonder de punten te knippen. De formule bevat 100% koudgeperste olijfolie, die bekend staat om zijn hoge gehalte aan waardevolle vitaminen en antioxidanten, die de strengen vanaf de wortels optilt en hun structuur vernieuwt om uw schoonheid elke dag te verbeteren.

- Versterkende shampoo: Verwen lang haar om het te beschermen tegen beschadiging.
- Wist je dat. Olijfolie staat bekend om zijn rijkdom aan waardevolle mineralen en vitaminen. Het is ook een bron van krachtige antioxidanten en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, waardoor het een van de meest effectieve manieren is om de conditie van je haar drastisch te verbeteren. Het helpt het haar te regenereren, de glans te herstellen, de elasticiteit te verbeteren en het te beschermen tegen beschadiging.
- Sociaal plastic: het lichaam van de fles is gemaakt van 98%* gerecycled plastic, zogenaamd sociaal plastic dat van stranden en land wordt verzameld.
- Gecertificeerde natuurlijke cosmetica: 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).
- De veganistische formule bevat geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen.
- Wij steunen lokale boeren: Nature Box werkt samen met internationale organisaties die lokale boeren in ontwikkelingslanden steunen door natuurlijke ingrediënten te verbouwen in een geest van duurzaamheid.

GOED VOOR DE PLANEET EN GOED VOOR JOU!

NATURE BOX is een biologisch haar- en huidverzorgingsmerk. De Nature Box producten zijn Ecocert COSMOS NATURAL gecertificeerd en bevatten 100% koudgeperste noten- en vruchtenoliën die haar en huid verzorgen door hun natuurlijke eigenschappen te behouden. Onze missie is om producten te creëren die in overeenstemming zijn met het idee van duurzaamheid. Wij vertrouwen op gecertificeerde veganistische formules op basis van natuurlijke ingrediënten en gerecycleerde verpakkingen.
* geldt niet voor cap en label

Specificaties

  • Merk: Nature Box
  • EAN: 9000101250961

Beoordelingen

Gesponsorde producten