Shark SmoothStyle HT202EU - Fohnborstel met hittelementen - Volumeborstel - Stijltang - Wit

4399238
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Shark SmoothStyle HT202EU - Fohnborstel met hittelementen - Volumeborstel - Stijltang - Wit
99.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Shark SmoothStyle: Jouw Ultieme All-in-One Haarstyler

Shark SmoothStyle is de ultieme alles-in-één oplossing voor jouw haar, of het nu wasdag is of ergens daartussenin. Deze geavanceerde haarstyler combineert een haardroogborstel met een stijltang, waardoor je haarverzorging aanzienlijk eenvoudiger wordt. Het biedt de perfecte balans tussen het drogen van je haar, het creëren van volume, het vormgeven en het gladstrijken, alles met slechts één handige tool. Bovendien kun je binnen enkele seconden eenvoudig omschakelen tussen de verschillende opties.

Perfect voor Alle Haartypes

Wet Hair-modus: Voor Gezond Volume zonder Hitte

In de Wet Hair-modus, kun je pas gewassen haar op een veilige en efficiënte manier drogen en meer volume geven, zonder je zorgen te maken over hitteschade. SmoothStyle bereikt nooit schadelijke hoge temperaturen, en de warmteverdeling is gelijkmatig. Je kunt gemakkelijk kiezen uit 3 verschillende luchttemperaturen om aan je behoeften te voldoen. Zodra je haar droog is, schakel je eenvoudig over naar de drooghaarmodus om je stijl af te maken.

Droog Haarmodus: Voor Gewichtloze Veerkracht

In de drooghaarmodus kun je je haar vormgeven, definiëren en gladstrijken, zonder last te hebben van pluizig haar. Deze modus is perfect voor het opfrissen van je haar op de tweede dag, het temmen van onhandelbare bedhead-momenten, het gladstrijken van paardenstaartplooien en nog veel meer. Met de geïntegreerde verwarmde gladmakende kam met keramische coating kun je droog haar glad maken bij lagere temperaturen. Dit helpt bij het maximaliseren van de uitlijning, het volume en de vorm van je haar, waardoor het er veerkrachtig, zacht en gezond uitziet.

Eenvoudig in Gebruik

Het aanpassen van de temperatuur en omschakelen tussen nat en droog haar is uiterst eenvoudig. SmoothStyle is ontworpen om het voor jou moeiteloos te maken.

Of je nu van nature steil, golvend, krullend, of dik haar hebt, Shark SmoothStyle is ontworpen om gladde, volle stijlen te creëren die passen bij alle haartypes. Kort, lang, fijn, of dik haar, met behulp van de bijgeleverde stylinggids kun je nu moeiteloos thuis een salonwaardige look bereiken. Shark SmoothStyle maakt elke dag een goede haardag!

Productspecificaties

  • Merk: Shark
  • EAN: 0622356272582
  • Vermogen (Watt): 900.0
  • Aantal standen: 3
  • Koude stand: Ja
  • Geschikt voor type haar: Alle haartypes
  • Ionische technologie: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten