Shine Verlengbare Borstel voor Dakgoot en Hoeken – Dakgootborstel – 3,6 Meter

4101445
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OPTO
4,1 Sterren
Shine Verlengbare Borstel voor Dakgoot en Hoeken – Dakgootborstel – 3,6 Meter
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak alles op hoogte gemakkelijk schoon met de Shine verlengbare borstel voor dakgoot en hoeken. De dakgootborstel heeft een steel tot 3,6 meter verlengbaar, zodat je gemakkelijk spinnenwebben, vuil en bladeren reinigt. Bovendien beschikt de dakgootborstel over een kantelbare borstelkop met robuuste borstelharen.

Alle voordelen van de dakgootborstel
  • De ultieme schoonmaakhulp voor plekken op hoogte, zoals dakgoten, daken en hoeken
  • Door zijn kantelbare kop tot 90°ideaal voor het reinigen van de dakgoot
  • Heeft een maximale werklengte van 360 cm dankzij de verlengbare steel
  • De innovatieve borstelkop beschikt over duurzame borstelharen en is wasbaar
  • Beschikt over een ergonomische handvat voor comfortabele bediening

De  Shine verlengbare borstel voor dakgoten en hoeken is de ultieme schoonmaakhulp op hoogte. Met zijn werklengte tot 3,6 meter is de verlengbare bezem ideaal voor reiniging zonder ladder. Verwijder spinnenwebben, vuil en gevallen bladeren dankzij zijn uitzonderlijke reinigingskracht. Het veelzijdige en gebruiksvriendelijke ontwerp, gecombineerd met de verlengbare steel, zorgt ervoor dat het onderhoud van je huis, tuin of terras een stressvrije ervaring wordt. De borstelkop is bovendien kantelbaar tot 90° waardoor de borstel uiterst geschikt is voor de dakgoot.

De kop van de dakgootborstel bestaat uit duurzame plastic borstelharen die robuust zijn, waardoor ze optimaal hardnekkige viezigheden kunnen verwijderen. De borstelharen zijn bovendien waterbestendig en wasbaar, zodat je elke schoonmaakklus met een schone dakgootborstel kunt beginnen.

Dakgootborstel met verstelbare borstelkop

De meervoudig verstelbare borstelkop geeft de flexibiliteit om je bereik met maximaal 90° te vergroten, zodat zelfs de meest uitdagende hoeken binnen handbereik zijn.

Werklengte tot 3,6 meter

Zeg vaarwel tegen het schoonmaken op een wankelende ladder. Met een indrukwekkende werklengte van maximaal 3,6 meter reinig je eenvoudig op hoogte, zoals hoge plafonds, dakgoten, daken en andere verhoogde oppervlakken zonder dat jouw veiligheid in het gedrang komt.

Innovatieve vorm van de borstelkop

De unieke vorm van de borstelkop biedt veelzijdige functionaliteit. De verlengbare borstel verandert moeiteloos in een handbezem, zodat je ingewikkelde schoonmaakklussen met precisie kunt aanpakken.

Wasbare en duurzame borstelharen

De borstelharen op de bezemkop zijn gemaakt van waterbestendig, duurzaam plastic en zijn ontworpen om verschillende schoonmaakuitdagingen aan te kunnen. De borstelkop van de verlengbare borstel is wasbaar, waardoor hij lang meegaat en blijvend effectief is.

Eenvoudige dakgootreiniging

De verlengbare borstel is dé oplossing voor dakgootonderhoud. Met de vorm van zijn borstelkop, in combinatie met het instellen van de borstelkop tot 90°, wordt het verwijderen van spinnenwebben, vuil en gevallen bladeren uit je dakgoten een simpel werkje.

Gebruiksvriendelijke ergonomisch handvat

Het ergonomische handvat van de dakgootborstel bevindt zich aan de basis van de steel, die je soepel uit kunt verlengen tot in totaal 3,6 meter, zodat je zelfs de hoogste plekken gemakkelijk kunt bereiken. Nooit meer wankelen op ladders of gevaarlijke platforms.

Alle specificaties van de dakgootborstel
  • Onderdelen met bijbehorende afmetingen:
    • 1 basis buis met borstel 86 cm
    • 5 verlengstukken (totale lengte 360 cm)
    • Borstellengte 8 -12 cm
    • 1 borstelkop met 90° scharnier
    • Hoekadapter
  • Afmetingen verpakking: 118 x 20 x 5 cm

Productspecificaties

  • Merk: Shine
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8717774695142
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 20x360 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten