Signal - White System - Tandpasta - Wittere tanden in 2 weken - 75 ml - 12 stuks - Voordeelverpakking

4057111
31.20
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Signal - White System - Tandpasta - Wittere tanden in 2 weken - 75 ml - 12 stuks - Voordeelverpakking
31.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

SIGNAL · White System Tandpasta · Wittere tanden · White Activator™-systeem

Signal White System Tandpasta garandeert wittere tanden in slechts twee weken*. Deze tandpasta maakt je glimlach stralender en helpt actief het tandglazuur te versterken voor een gezonde lach, elke dag.

De formule bevat het White Activator-systeem. Dit is een natuurlijk whitening ingrediënt dat zacht is voor je tanden. De Signal White System Tandpasta reinigt het glazuur en verwijdert tegelijkertijd de vlekken, terwijl hij je tanden beschermt en je nog meer frisheid geeft. Voor natuurlijk witte en sterkere tanden, dag na dag!

White Activator™
Onze formule bevat het White Activator™-systeem, een speciaal complex met natuurlijke witmakende eigenschappen. Hierdoor wordt uw tandglazuur gereinigd en worden vlekken verwijderd, terwijl uw tanden beschermd blijven. Het resultaat? Dag na dag zult u genieten van natuurlijke witheid en sterkere tanden.

Naast het gebruik van Signal White System tandpasta, raden wij u aan om goede mondhygiëne te handhaven. Poets uw tanden na elke maaltijd, vervang uw Signal tandenborstel elke 2 tot 3 maanden en vergeet niet om minstens twee keer per jaar naar de tandarts te gaan.

Wilt u echt het beste uit uw poetsbeurt halen? Vergeet dan niet om het water uit te zetten tijdens het poetsen. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van de frisheid en effectiviteit van Signal White System tandpasta.

Kies voor een stralende glimlach en versterk uw tanden met Signal White System tandpasta - uw ideale partner voor een gezonde, witte glimlach!

Signal White system Tandenpasta

  • Wittere tanden in 2 weken*
  • Versterkt je glazuur
  • Verwijdert vlekken
  • Beschermt je tanden
Gebruiksaanwijzing:
Poets steeds in dezelfde volgorde volgens de 3 B's, zo vergeet je geen enkel vlak: Binnenkant - Buitenkant - Bovenkant
Vergeet de binnenkant van de snijtanden niet, dit doe je gemakkelijk door je tandenborstel rechtop te zetten en op en neer te bewegen.
Plaats de haartjes van de tandenborstel 45° gekanteld naar het tandvlees toe.
Maak kleine draaiende bewegingen.
De kauwvlakken poets je met een "heen en weer" beweging.
Poets zonder druk op de tanden uit te oefenen.

Ingrediënten:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA Copolymer, Glycerin, Trisodium Phosphate, Limonene, CI 74160, CI 74260

Over Signal
Signal is een alom bekend merk voor tandverzorging. Naast het ontwikkelen van nieuwe tandinnovaties ligt hun focus ook sterk op duurzaamheid. Tegen 2025 hebben ze zich verbonden tot het gebruik van uitsluitend recycleerbare, herbruikbare of composteerbare plastic verpakkingen en het gebruik van nieuwe plastiek moet met een derde verminderd worden. Signal is toegewijd om jullie tanden en het milieu te verzorgen zoals geen ander.

Productspecificaties

  • Merk: SIGNAL
  • EAN: 5430003748336
  • Aantal stuks in verpakking: 12
  • Geschikt voor type gebit: Alle tandsoorten
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 9000.0
  • Met fluoride: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten