Sirui Carbon Statief DK28 Luchtgeveerd 2,8m

4407258
208.41
Je kunt 41 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fietsaccessoires
3,8 Sterren
Sirui Carbon Statief DK28 Luchtgeveerd 2,8m
208.41
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit ultra-lichte DK28 carbonstatief van Sirui neem je overal makkelijk mee naartoe. Dat komt – naast het lichte gewicht – door de zeer compacte manier waarop je 'm opvouwt. Op locatie is de DK28 stevig en robuust. Door het gebruik van stevige metalen verbindingsdelen gebruik je 'm veilig bij elke productie. Het statief is uitschuifbaar tussen de 86 cm en 280 cm. De spigot-aansluiting bovenop heeft een 1/4 male schroefdraad. Zo ondersteunt het statief vrijwel alle apparatuur.


  • Universeel inzetbaar: alle accessoires tot 10 kg zijn geschikt voor het DK28 carbonstatief. Je gebruikt 'm de ene keer voor een LED-lamp, de andere keer voor een microfoon of andere studio-accessoire.
  • Licht & compact: werk je vaak op locatie? Dan is het fijn om de DK28 mee te nemen in de meegeleverde tas. Het statief zelf weegt slechts 1,2 kg. En ingeklapt is hij slechts 85 cm lang.
  • Betrouwbaar: we begrijpen dat je twijfelt of het statief stevig genoeg is voor je klus. Maar geen zorgen! Als je de DK28 voor het eerst vasthoudt, dan voel je direct de kwaliteit. Vrijwel alle onderdelen zijn gemaakt van metaal en stevig carbonfiber.
"

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • EAN: 6952060029450
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten