Sleep Comfy - 100% Katoen Premium Hoeslaken 180x200 cm - Jersey - Antibacteriëel - Rondom Elastiek - Antraciet

4075985
27.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sleep-Comfy
4,5 Sterren
Sleep Comfy - 100% Katoen Premium Hoeslaken 180x200 cm - Jersey - Antibacteriëel - Rondom Elastiek - Antraciet
27.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sleep Comfy 100% katoenen hoeslaken: De perfecte pasvorm voor een perfecte slaapervaring, perfect voor matrassen tot 30 cm diepte, gezonder en comfortabeler slapen.

Bent u op zoek naar een hoeslaken dat uw matras ultiem comfort en bescherming biedt? Wij hebben het voor u geregeld! Kijk niet verder dan Sleep Comfy's 100% katoenen Jersey hoeslaken. Ons jersey hoeslaken is gemaakt van gebreid katoen, ontworpen met een elastisch weefsel voor ultiem comfort en een perfecte pasvorm. Jersey hoeslaken is een speciale weeftechniek die het katoen rekbaar maakt. Gemaakt van hoogwaardig katoen voelt dit jersey hoeslaken zacht en luxueus aan, waardoor u een comfortabele nachtrust heeft. Dankzij dit wasbare Sleep Comfy jersey hoeslaken hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over vieze vlekken op uw matras.

Het Sleep Comfy jersey hoeslaken is zo ontworpen dat het perfect aansluit op uw matras, met een elastische pasvorm waardoor het optimaal aansluit op uw matras. Het jersey hoeslaken heeft een elastische rand waarmee u de juiste positie van het jersey hoeslaken kunt behouden door de elastische randen dichter naar elkaar toe te trekken. Dit zorgt ervoor dat uw hoeslaken op zijn plaats blijft, waardoor u comfortabel en schoon slaapt.

Hier zijn de hoogtepunten en specificaties:

  • Materiaal: 100% hoogwaardig & zacht gebreid katoen voor een luxe, gladde touch.
  • Maat: 180x200 cm (past op standaard tweepersoonsmatrassen)
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw slaapkamerinrichting.
  • Onderhoudsinstructies: Machinewasbaar
  • Duurzaam en langdurig: kan meerdere wasbeurten aan en behoudt zijn vorm en zachtheid
  • Ademend: Laat lucht circuleren, waardoor je de hele nacht koel en comfortabel blijft
  • Hypoallergeen: geschikt voor mensen met allergieën of astma
  • Elasticiteit: Hoeslaken heeft een elastiek rond de randen voor een goede pasvorm op het matras

Materiaal

Het wasbare Sleep Comfy jersey hoeslaken voelt heerlijk zacht aan en is samengesteld uit katoen (%100). Dit nieuw ontworpen jersey hoeslaken met de verschillende kleuropties is een marktleider omdat het een combinatie is van hoge thread count en premium kwaliteit katoen, wat zorgt voor een luxe en comfortabele slaapervaring. Het is ook hypoallergeen, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Het jersey hoeslaken heeft een deep pocket ontwerp dat past op matrassen tot 30 cm, wat zorgt voor een veilige en goede pasvorm. Het rekbare elastiek aan de randen zorgt ervoor dat het jersey hoeslaken de hele nacht op zijn plaats blijft, zodat u rustig kunt slapen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het verschuift of opstroopt. Er zijn verschillende maten beschikbaar, zodat u de perfecte pasvorm voor uw matras kunt vinden.

Elasticiteit

Dit jersey hoeslaken heeft een elastische pasvorm, waardoor het optimaal bij de matras past. De juiste positie van de matrashoes kan worden behouden door de elastische randen dichter naar elkaar toe te trekken. Hierdoor kunt u elke avond naar bed gaan zonder u zorgen te maken over de staat van uw matras. Het jersey hoeslaken is ontworpen om goed te passen op matrassen van verschillende afmetingen, van twin tot king. De elastische hoeken en diepe zakken zorgen voor een goede pasvorm en voorkomen klitten en wegglijden. De rekbare stof zorgt ervoor dat het hoeslaken gemakkelijk aan te trekken en te verwijderen is, waardoor het gemakkelijk te verschonen en regelmatig te wassen is en uw bed fris en schoon blijft. Het jersey hoeslaken is ook gemaakt van ademend en hypoallergeen materiaal, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Het jersey hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het hoeslaken kunt kiezen dat bij uw beddengoed past.


Met Sleep Comfy kwaliteit, 100% tevredenheid

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en bieden u een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. U kunt ook genieten van 30 dagen slaaptest. Bent u niet tevreden met uw aankoop of loopt u tegen problemen aan? Onze klantenservice staat voor u klaar.


Bestel het wasbare Sleep Comfy Jersey hoeslaken vandaag nog en probeer onze hoogwaardige jersey voor een betere nachtrust als nooit tevoren. Na een goede nachtrust wilt u nooit meer ergens anders heen!

Productspecificaties

  • Merk: Sleep Comfy
  • EAN: 8720813990283
  • Kleur: Grijs

Beoordelingen

Gesponsorde producten