Sleep Comfy - Hoofdkussen - Traagschuim Hoofdkussen - Geschikt voor rug, zij-en buikslapers - XL Luxe Kussen 70x40x12 cm

4053533
51.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sleep-Comfy
4,5 Sterren
Sleep Comfy - Hoofdkussen - Traagschuim Hoofdkussen - Geschikt voor rug, zij-en buikslapers - XL Luxe Kussen 70x40x12 cm
51.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je er ooit over nagedacht waarom je 's ochtends moe wakker wordt? Sleep Comfy is hier om uw vervelende pijntjes en kwalen te herstellen met onze Memory Foam-technologie. Omdat we vinden dat iedereen een comfortabele nachtrust verdient om gezonder te leven, staat Sleep Comfy klaar om u van dienst te zijn met ergonomische en orthopedische hoofdkussens. Bestel nu Sleep Comfy hoofdkussen en geniet van een betere en gezondere dag na je eerste slaap ermee!


Product specificaties;

Pluspunten

Vormt zich volledig naar de natuurlijke vorm van je hoofd, nek en schouders

Verlicht schouder- en nekklachten door ergonomisch design

Fitter wakker worden en een betere nachtrust krijgen

Brengt nek en bovenrug in natuurlijke positie

Uitgerust met een wasbare buitenhoes

Voldoen aan alle ISO-normen en OKOE-TEX gecertificeerd

Minpunten

Het geheugenschuim aan de binnenkant is niet wasbaar in de machine

Sleep Comfy Ergonomisch traagschuim hoofdkussen

Dit Sleep Comfy hoofdkussen brengt je wervelkolom in een neutrale positie zodat je gemakkelijk in de juiste slaaphouding terecht kunt komen. Je hoofd staat min of meer in een rechte lijn met je wervelkolom. Dit vermindert pijn in uw nek en rug zodat uw lichaam kan ontspannen. Het traagschuim heeft een drukverlagende werking, wat je lichaam ontlast en de bloedcirculatie optimaliseert.

Voor wie is het Sleep Comfy hoofdkussen bedoeld?

Het dikke hoofdkussen is ontworpen voor diegenen die geen compromissen sluiten met standaard kussenmodellen, maar tegelijkertijd visco-comfort willen ervaren. Het hoofdkussen is gemaakt met Visco Elastic 'Smart & Memory Foam'-technologie en werkt op basis van warmte en druk, ondersteunt uw nek- en schouderspieren en helpt u mogelijke oorzaken van pijn te elimineren. Het biedt extra comfort door de natuurlijke kromming van uw ruggenmerg te behouden tijdens het slapen door de steun. Over het algemeen is het de keuze van degenen die van middelgrote en middelzachte hoofdkussens houden.

Kan ik het hoofdkussen wassen?

Ja, dat kan alleen voor de kussensloop, niet voor het traagschuim. Het hoofdkussen heeft een afneembare hoes, waardoor het gemakkelijk te wassen is in de wasmachine. Dit kan bij maximaal 40 graden, de droger wordt niet aanbevolen. Als je het traagschuim wilt wassen, raden we aan om dit met de hand te doen.



30+ jaar ervaring in de productie van traagschuim!

Sleep Comfy is een merk dat zich richt op het verlichten van vervelende pijntjes tijdens het slapen door het ontwikkelen van memory foam technologie en innovaties. Als Sleep Comfy willen we u de beste oplossingen bieden om uw lichamelijke pijn op te lossen en uw verdiende comfort terug te geven.

Het beste hoofdkussen. Ooit.

Naast gezond is het hoofdkussen ook nog eens erg comfortabel. Dit komt mede door de ultrazachte moderne buitenhoes.


Bestel vandaag nog het Sleep Comfy XL Luxe Hoofdkussen en probeer dit hoofdkussen om een ??betere nachtrust te ervaren zoals je nog nooit hebt gehad. Na heerlijk geslapen te hebben, wil je nooit meer ergens anders heen!

Specificaties

  • Merk: Sleep Comfy
  • EAN: 8719992746200
  • Stevigheid kussen: Medium
  • Ergonomisch ontworpen: Ja
  • Materiaal vulling: Traagschuim
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Geschikt voor kinderen: Ja
  • Wasbaar: Ja
  • Met afritsbare hoes: Ja
  • Allergie vrij: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 70x40x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten