Sleep Comfy - Waterdicht Matrasbeschermer 180x200 cm - Moltons - Antibacteriëel - Rondom Elastiek - Wit

4075993
30.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sleep-Comfy
4,5 Sterren
Sleep Comfy - Waterdicht Matrasbeschermer 180x200 cm - Moltons - Antibacteriëel - Rondom Elastiek - Wit
30.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je er ooit over nagedacht waarom je zo nerveus bent over het risico dat je matras vies wordt door incontinentie, bedplassen en nachtelijk zweten? U kunt gemakkelijk in slaap vallen zonder enige angst voor enig risico. Je matras is veilig met een wasbare Sleep Comfy waterdichte matrasbeschermer. Dankzij deze wasbare Sleep Comfy waterdichte matrasbeschermer heb je nooit meer last van vieze vlekken op je matras.

Sleep Comfy waterdichte matrasbeschermer van uitstekende kwaliteit is de ideale oplossing om uw matras te beschermen tegen vloeistoffen. Een aanrader bij incontinentie, bedplassen en nachtelijk zweten. Met deze uitstekende matrasbeschermer hoef je niet te compenseren voor het type dekbedovertrek of hoeslaken, niemand merkt het terwijl je matras altijd schoon en droog blijft.

Dit zijn de hoogtepunten en specificaties:

  • Waterdichte matrasbeschermer
  • Wasbare matrasbeschermer
  • Anti Allergie / Huisstofmijt
  • Matrashoes Hypoallergeen
  • Ook geschikt bij zwangerschap
  • Ademend
  • Kleuren Wit
  • Afmeting 180x200

Materiaal

De wasbare en waterdichte Sleep Comfy matrasbeschermer voelt heerlijk zacht aan en is samengesteld uit katoen (80%) en polyester (20%). Deze nieuw ontworpen matrasbeschermer is marktleider omdat hij is voorzien van een combinatie van een fluweelachtige badstof en een laag die het binnendringen van water tegengaat.

Elasticiteit

Deze waterdichte matrashoes heeft een elastische pasvorm, waardoor deze in de optimale pasvorm voor de matras kan worden gecreëerd. De juiste positie van de matrasbeschermer kan worden behouden door de elastische randen dichter naar elkaar toe te trekken. Hierdoor kunt u elke avond naar bed gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de staat van uw matras. De matrasbeschermer werkt bijzonder goed bij matrassen met een hoogte van 16 centimeter tot 36 centimeter.

Zorg ervoor dat je bed vrij is van allergenen.

De hypoallergene aard van onze wasbare en onderhoudsvriendelijke zachte Sleep Comfy waterdichte matrasbeschermer betekent dat het minder snel allergische reacties uitlokt bij degenen die er vatbaar voor zijn. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor mensen die lijden aan verschillende allergieën of astma.
Sterker nog, holle vezels hebben een natuurlijke weerstand tegen geurtjes en bacteriën, waardoor je bed veel langer schoon blijft ruiken. Doordat het materiaal ademend is, droogt het snel en kan het in de machine gewassen worden. Dit maakt het heel eenvoudig om voor te zorgen.


Wasmachine

Geschikt om te wassen op een maximale temperatuur van 90° (40 tot 50 keer)
In typische omstandigheden dient u de matrasbeschermers te wassen bij temperaturen tussen 40 en 60°C om hun hoge kwaliteit te behouden.
In omstandigheden waar een verhoogde mate van reinheid vereist is, wordt u sterk aangemoedigd om te wassen op de hoogst mogelijke temperatuur, namelijk 90 °. Als het niet absoluut nodig is, kunt u wassen op temperaturen tussen de 40 en 60 graden.

Droog in de droger op de delicate cyclus.
Vermijd het gebruik van bleekmiddel bij behandelingen.

Met Sleep Comfy-kwaliteit, 100% tevredenheid

Wij garanderen dat wij achter de kwaliteit van onze producten staan ??en bieden u een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. U kunt ook 30 dagen slaap testen. Niet tevreden met je aankoop of loop je tegen problemen aan? Onze klantenservice staat voor je klaar.


Bestel vandaag nog het wasbare Sleep Comfy waterdichte matrasbeschermer en probeer matrasbeschermer voor een betere nachtrust als nooit tevoren. Na een goede nachtrust wil je nooit meer ergens anders heen!

Specificaties

  • Merk: Sleep Comfy
  • EAN: 8720813990108

Beoordelingen

Gesponsorde producten