Smartwares Rookmelders - Set van 2 - Inclusief 1 Jaar Batterij - Met Vervangbare Batterij

4055952
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Smartwares Rookmelders - Set van 2 - Inclusief 1 Jaar Batterij - Met Vervangbare Batterij
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Smartwares Rookmelders set - Inclusief 1 Jaar Batterij - Vervangbare Batterij is een essentiële toevoeging aan het veiligheidsaspect van je huis. Deze set bestaat uit twee rookmelders die zijn uitgerust met een vervangbare batterij die een levensduur van een jaar heeft. Met een luide alarm van 85 dB weet je zeker dat je op tijd gealarmeerd wordt om te handelen in het geval van brand.


Pluspunten

- De set bevat twee rookmelders waardoor je meerdere ruimtes in je huis kunt beveiligen. - De rookmelders hebben een luid alarm van 85 dB waardoor je altijd op tijd wordt gewaarschuwd. - Ze zijn uitgerust met een vervangbare batterij die een levensduur van 1 jaar heeft. - De rookmelders maken gebruik van een optische sensor die snel reageert op smeulbranden. - Ze geven minder vaak een vals alarm en zijn milieuvriendelijk.

Rookmelders redden levens

Brand kan zomaar ontstaan, ook midden in de nacht terwijl je slaapt. De giftige rook kan ervoor zorgen dat je bewusteloos raakt en niet wakker wordt. Daarom is het zo belangrijk om op tijd wakker te worden als er brand uitbreekt. Het ophangen van rookmelders, zoals deze Smartwares Rookmelders, zorgt ervoor dat je wordt gewaarschuwd en snel kunt handelen in levensbedreigende situaties.


Kies de juiste rookmelders

De Smartwares Rookmelders maken gebruik van een optische sensor. Een optische sensor reageert snel op smeulbranden, geeft minder vaak een vals alarm en is milieuvriendelijk.


Plaatsing

Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt aangeraden om op elke verdieping minstens één rookmelder te plaatsen. Plaats de rookmelders in elke ruimte waar je doorheen moet als je moet vluchten, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op en daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen.


Specificaties

- Type product: Rookmelders - Merk: Smartwares - Aantal in set: 2 stuks - Batterijduur: 1 jaar - Batterij: Vervangbaar - Alarm: 85 dB - Sensor: Optische sensor - Vals alarm: Minder vaak - Plaatsing: Plafond - Milieuvriendelijk: Ja

Specificaties

  • Merk: Smartwares
  • EAN: 9508225388282
  • Inclusief montagemateriaal: Ja
  • Kleur: Wit
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten