Smoby FleXtreme - Racebaan - Elektronische tunnel - 2,6 m spoor - Exclusief voertuig

4185815
81.39
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Smoby FleXtreme - Racebaan - Elektronische tunnel - 2,6 m spoor - Exclusief voertuig
81.39
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het gehele Flextreme-universum is getransformeerd in een betoverende Neon-versie, speciaal ontworpen om een sensationele visuele ervaring te bieden in het donker! Dit ongelooflijke circuit komt tot leven met een adembenemend schouwspel van licht: de kleuren veranderen, de lichtintensiteit varieert en de tunnel begint willekeurig te knipperen wanneer het speciale Neon-voertuig voorbij raast.

Het voertuig zelf is uitgerust met echte koplampen aan de voor- en achterkant, waardoor het niet alleen in het donker oplicht, maar ook een realistische en meeslepende ervaring biedt. De doorschijnende omlijsting van het voertuig verspreidt het licht op een prachtige manier, waardoor de magie van het Flextreme-universum nog meer tot zijn recht komt.

Dit spectaculaire speelgoed wordt geleverd als een volledige set, bestaande uit een elektronische tunnel, een 2,6 meter lang spoor en lichtgeleiders, en een exclusief Neon-voertuig. Het beste van alles is dat de benodigde batterijen al zijn inbegrepen, zodat je direct kunt genieten van de opwindende lichtshow.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder, biedt de Neon-versie van het Flextreme-universum een onvergetelijke en educatieve speelervaring, waarbij kinderen kunnen leren over licht en kleur terwijl ze zich vermaken. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van licht en ontdek het magische samenspel van technologie en verbeelding met Flextreme Neon!

Productspecificaties

  • Merk: Smoby
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 3032161809175
  • Speelgoedthema: Film, TV en Muziek
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten