Smoothie Blender 15 Delig - 500w Smoothie Maker - 650ml Blender to Go

4345878
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FITAGE
3,7 Sterren
Smoothie Blender 15 Delig - 500w Smoothie Maker - 650ml Blender to Go
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Inclusief het FITAGE E-Boek: 10 Smoothie Recepten (t.w.v. €14,95) bij élke bestelling! Het E-Boek ontvang je na enkele dagen in je mailbox.

Maak gezond leven makkelijk en lekker met onze nieuwe FITAGE Smoothie Blender! Of je nu een drukke ochtend hebt of toe bent aan een energieboost tijdens de dag, onze Smoothie Blender is dé oplossing om snel en eenvoudig gezonde maaltijden te maken. Deze Blender to Go heeft krachtige prestaties die jou helpt om de hele dag door goed in je vel te zitten. Geniet van heerlijke smoothies en shakes, en creëer een gezonde levensstijl met gemak!

Belangrijkste voordelen

  • 15-Delige Set
  • Twee 650ml Drinkbekers
  • Vaatwasser Bestendig
  • BPA-vrij Materiaal
  • Automatisch Blenden
  • Vier Standen

 

Volledige 15-Delige Set
Onze FITAGE Smoothie Blender is de perfecte keuze voor snelle en gezonde maaltijden! Met een uitgebreide 15-delige set, inclusief twee grote 650ml drinkbekers, meerdere opbergdeksels en strooideksels, een 500ml beker met drinkring en een nieuw 6-delig staalmes heb je alles om heerlijke smoothies en shakes te maken. Daarnaast bevat deze set een 2-delig staalmes met 300ml beker voor het vermalen van noten, bonen en andere specerijen. Maak gezond leven makkelijk en geniet van verse, voedzame maaltijden met onze FITAGE Smoothie Blender!

Veilig Drinken
Onze FITAGE Smoothie Blender is de ideale keuze voor wie zich de hele dag goed wilt voelen. Met BPA-vrije Tritan bekers, een 6-delig dwarsmes en een 2-delig plat mes van sterk en duurzaam staal is deze blender ontworpen om moeiteloos heerlijke smoothies en shakes te maken. De anti-lek afsluitringen bij de deksels zorgen dat je de beker altijd veilig op kunt bergen.

Krachtige Motor met Ventilatie
Maak snel en gemakkelijk gezonde maaltijden met onze FITAGE Smoothie Blender! Met 4 standen, waaronder Pulse, Normale snelheid en Hoge snelheid, kan je de perfecte textuur bereiken voor jouw smoothies en shakes. De krachtige 500 Watt motor zorgt voor moeiteloze vermaling van ingrediënten, terwijl de ventilatie zorgt voor een langere levensduur van de motor. De stevige antislip zuignappen zorgen voor extra stabiliteit tijdens het gebruik. Ontdek de kracht van onze FITAGE Smoothie Blender en geniet van gezonde maaltijden die jou de hele dag door goed in je vel laten zitten!

Maak Makkelijk Schoon
Maak gezond eten eenvoudig met onze FITAGE Smoothie Blender! De Pulse Functie zorgt ervoor dat je de bekers eenvoudig kunt schoonmaken door ze te vullen met warm water en te pulseren. Bovendien zijn de bekers vaatwasserproof, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. De messen kunnen gemakkelijk uit hun messenblok gehaald worden, zodat je ze eenvoudig kunt afspoelen met de bijgeleverde schoonmaakborstel. Geniet van heerlijke en gezonde maaltijden zonder gedoe met onze handige en gebruiksvriendelijke FITAGE Smoothie Blender!

100% Garantie
FITAGE staat garant voor de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van onze smoothie blender. Maar het kan gebeuren dat je soms toch niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden wij een retourperiode van 30 dagen zonder extra kosten via Bol.com. Daarnaast geven wij een reparatiegarantie van 2 jaar voor extra gemoedsrust. Als je vragen hebt over de smoothie blender of een van onze andere producten, dan staan onze toegewijde klantenservicemedewerkers altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing. Kies voor FITAGE en ervaar de zekerheid van een hoogwaardige smartwatch!

Bij FITAGE hebben we al meer dan +15.000 klanten geholpen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen. Laat jouw doelen niet onbereikbaar blijven. Bestel onze smartwatch vandaag en start direct jouw reis naar een gezondere levensstijl! Onze geavanceerde technologie zal je motiveren om elke dag je best te doen. Mis deze kans niet om jezelf te verbeteren en sluit je aan bij de FITAGE-community vol tevreden klanten!

Specificaties

  • Merk: FITAGE
  • EAN: 8719992433858
  • Inhoud in liters: 0.65
  • Vermogen (Watt): 500.0
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 322x232x31 (LxBxH)
  • Type blender: Standaard blender

Beoordelingen

Gesponsorde producten