Soehnle keukenweegschaal Compact 300 - digitaal - 1 gr nauwkeurig - tot 5 kg - marmerlook - wit

4010573
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Soehnle keukenweegschaal Compact 300 - digitaal - 1 gr nauwkeurig - tot 5 kg - marmerlook - wit
19.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

Met een hoge draagkracht van 5 kg en schaalverdeling tot op 1 gram nauwkeurig is digitale keukenweegschaal Page Compact 300 met marmerlook van Soehnle ideaal voor algemeen dagelijks gebruik. En dankzij het moderne design is deze weegschaal ook een waar sieraad in de keuken. De marmerlook heeft een stijlvolle uitstraling. Dankzij het fraaie uiterlijk kun je deze elektrische weegschaal gerust ergens in het zicht zetten of ophangen – dit design past mooi bij elke keuken.

Bijzonder praktisch is de 12 mm grote lcd-display, waarop je de cijfers goed af kunt lezen. Deze weegschaal met gepatenteerd Soehnle sensor-touch is comfortabel te bedienen. Dit model heeft geen knoppen of toetsen, en dus ook geen gleufjes waar vuil in vast kan gaan zitten. En de weegschaal is heel gemakkelijk schoon te maken. Natuurlijk gaat deze bijzonder energiebesparende weegschaal automatisch uit

Met bijweegfunctie (tarra) voor handig in dezelfde kom toevoegen en wegen van ingrediënten bij bakken en koken. De Page Compact 300 Slate heeft antislipvoetjes, zodat deze digitale keukenweegschaal veilig en stevig blijft staan als je ermee werkt. 

Extraplat compact design voor plaatsbesparend opbergen. Met ophanggat, dus je kunt de weegschaal ook heel gemakkelijk ophangen. Batterijen worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt met deze digitale weegschaal. De batterijen gaan minstens twee jaar mee, bij een gebruik van twee keer wegen per dag. Het batterijvak wordt vastgeschroefd en is dus kindveilig.



Over Soehnle
Het Duitse bedrijf Soehnle is groot geworden door de ontwikkeling en productie van elektronische weegschalen voor zowel gebruik in het ziekenhuis als thuis. Waar vroeger de oprichter de eerste weegschaal maakte met de hand, is op de dag van vandaag het productieproces volledig geautomatiseerd. De precieze techniek gecombineerd met topkwaliteit en een uitmuntend gebruiksgemak blijft kenmerkend voor de weegschalen van Soehnle.

Productspecificaties

  • Merk: Soehnle
  • Artikelnummer: 0014136
  • EAN: 4006501615169
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 5.0
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Batterijen: 2x C

Beoordelingen

Gesponsorde producten