Soldeer- & programmeerkit, XL-printplaat, kerstboom, met houder

4525992
58.24
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Supplies4U
3,8 Sterren
Soldeer- & programmeerkit, XL-printplaat, kerstboom, met houder
58.24
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Whadda Soldeer- & programmeerkit, XL-printplaat, kerstboom, met houder

Ben je op zoek naar een leuk doe-het-zelf-kerstproject? Soldeer en programmeer dan deze extra grote kerstboom met leds in vrolijk wisselende kleuren! Deze educatieve en creatieve kit bestaat uit een XL-printplaat in de vorm van een kerstboom en alle nodige componenten waaronder een drukknop en 24 RGB-leds (WS2812) die voor een mooi zacht effect zorgen. Enkele ledeffecten werden voorgeprogrammeerd maar als je wil, kan je na het solderen van de componenten zelf verschillende kleuren en lichteffecten via het board Arduino® Nano Every programmeren. Dankzij de houten voet kan je dit gadget gemakkelijk en overal in huis plaatsen.

  • Educatief -- Ontdek de fascinerende wereld van de Whadda soldeer- en programmeerkits en leer de basisprincipes van elektronica door middel van boeiende projecten. De kits bieden stapsgewijze instructies en duidelijke uitleg, waardoor zowel beginners als gevorderden kunnen leren en experimenteren.
  • Creativiteit -- Geef ruimte aan je verbeelding en creëer unieke elektronische projecten met de Whadda soldeer- en programmeerkits. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw iets dat echt van jou is!
  • Made in Belgium -- Whadda is een uniek merk van het Belgische Velleman Group dat DIY-projecten aanbiedt voor hobbyisten of makers die zich willen verdiepen in elektronica, programmeren en mechanica.
  • STEM-project -- Ontwikkel en verbeter je STEM-skills en verwerf met deze educatieve kit de nodige kennis, vaardigheden en ervaring om de technologische uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden. Deze educatieve kit zal een aantal processen zoals probleemoplossend, onderzoekend en creatief denken in gang zetten.
  • Perfect voor jong en oud -- Met deze experimenteerkit kunnen kinderen en volwassenen met weinig of geen voorkennis hun eerste stappen in de boeiende wereld van elektronica zetten en gevorderden hun kennis verdiepen.
  • De kit is ideaal voor jongeren en volwassenen van 9 tot 99 jaar! Kinderen onder 14 jaar moeten wel begeleid worden door een volwassene.

    Opgelet: Deze set bevat geen soldeerbout, soldeertin, tang, soldeermat of derde hand maar zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

    In de doos: 1 x XL-printplaat in de vorm van een kerstboom, 1 x houten houder, 1 x programmeerkabel USB A/micro-USB, 1 x voedingskabel USB A/USB B, 1 x alle benodigde componenten

    Niet in de doos: soldeerbout, soldeertin, tang, soldeermat, derde hand

Productspecificaties

  • Merk: Whadda
  • EAN: 5410329736132
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 32x9 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten