Sony Xperia 5 V - 128GB - Blauw

4591195
1286.90
Je kunt 257 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 257 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Sony Xperia 5 V - 128GB - Blauw
1286.90
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de Sony Xperia 5 V, verkrijgbaar bij PhoneMarket.nl! Deze nieuwe smartphone zit boordevol innovatieve functies die je fotografie- en kijkervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Camera:
Met de gloednieuwe "Exmor T for mobile" camerasensor ben je verzekerd van hoogwaardige foto's, ongeacht de omstandigheden. Deze sensor maakt niet alleen perfecte point-and-shoot opnamen mogelijk, maar biedt ook geavanceerde AI-functies zoals bokeh-effecten en kleurvoorinstellingen, waarmee je jouw creativiteit kunt uiten en de perfecte sfeer voor je foto's kunt creëren. Leg je herinneringen vast in HD, waar je ook bent, en ontdek verschillende creatieve opties voor je foto's. Voor videografen is er zelfs de "Video Creator" app, waarmee je eenvoudig en snel video's kunt maken en bewerken.

Beeldscherm en geluid:
De Xperia 5 V biedt ook een uitzonderlijke kijk- en luisterervaring dankzij zijn indrukwekkende beeldscherm, stereospeakers en geavanceerde technologieën. Geniet van muziek en video's met ongeëvenaarde helderheid en detail.

Batterij:
Maak je geen zorgen over een lege batterij. De Xperia 5 V behoudt 50% van zijn batterij, zelfs na een volledige dag actief gebruik, zodat je de hele dag content kunt maken, bewerken en bekijken.

Ervaring:
Met krachtig geluid, een helder OLED-scherm en de mogelijkheid om meer dan 24 uur content te bekijken op een volle batterij, biedt de Xperia 5 V een tijdloze entertainmentervaring. Bovendien is de batterijduur verbeterd en blijft deze langer behouden, zelfs na jarenlang gebruik.

Ontdek de Sony Xperia 5 V en verrijk je smartphone-ervaring bij PhoneMarket.nl!

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • EAN: 4589771649732
  • Kleur: Blauw

Beoordelingen

Gesponsorde producten