Sorbo - Afwasborstels - Set van 4 stuks - Duurzame kwaliteit

4053221
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Sorbo - Afwasborstels - Set van 4 stuks - Duurzame kwaliteit
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sorbo Afwasborstels: een set van 4 stuks met een duurzame kwaliteit die zijn ontworpen voor een grondige reiniging van je vaat. Deze afwasborstels zijn voorzien van een natuurvezelvulling, zijn bestand tegen hoge temperaturen en houden water uitstekend vast. De borstels zijn zwart van kleur en vormen een essentieel onderdeel van elke keuken. Of je nu borden, pannen of bestek moet reinigen, met deze afwasborstels van Sorbo wordt het een fluitje van een cent.


Pluspunten

- Hoogwaardige natuurvezelvulling: Deze afwasborstels zijn gevuld met natuurlijke vezels die zorgen voor een grondige en zachte reiniging van je vaat. - Temperatuurbestendig: De borstels zijn bestand tegen hoge temperaturen, wat betekent dat je ze ook kunt gebruiken om warme pannen en schalen te reinigen. - Uitstekende waterretentie: De natuurvezelvulling houdt water goed vast, wat helpt om je vaat effectief schoon te maken. - Set van 4: Met deze set van 4 afwasborstels heb je altijd een reserveborstel bij de hand, mocht een van de borstels versleten zijn. - Duurzame kwaliteit: Sorbo staat bekend om hun duurzame producten. Deze borstels zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij regelmatig gebruik.

Effectieve reiniging

De Sorbo afwasborstels zijn voorzien van een natuurvezelvulling die zorgt voor een grondige en zachte reiniging van je vaat. Of je nu borden, pannen of bestek moet reinigen, deze borstels maken het een fluitje van een cent. Ze houden water uitstekend vast, wat helpt om je vaat effectief schoon te maken.


Bestand tegen hoge temperaturen

Deze afwasborstels van Sorbo zijn bestand tegen hoge temperaturen. Dit betekent dat je ze ook kunt gebruiken om warme pannen en schalen schoon te maken. Dit maakt ze zeer veelzijdig en een essentieel onderdeel van elke keuken.


Specificaties

- Producttype: Afwasborstels - Merk: Sorbo - Aantal: Set van 4 stuks - Kleur: Zwart - Materiaal: Plastic met natuurvezelvulling - Temperatuurbestendigheid: Ja - Waterretentie: Uitstekend

Productspecificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 7435111675602
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten