Sorbo - Plastic Wasknijpers en Wasknijpermandje - 24 stuks - Duurzaam en Stevig

4053162
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Sorbo - Plastic Wasknijpers en Wasknijpermandje - 24 stuks - Duurzaam en Stevig
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Sorbo wasknijpers en het wasknijpermandje, een set van 24 duurzame en stevige kunststof wasknijpers. Deze set is een uitstekende aanvulling op je wasroutine, met de betrouwbare kwaliteit die je van Sorbo gewend bent. De wasknijpers zijn gemaakt van slagvast kunststof, terwijl het wasknijpermandje handig is voor het opbergen van de wasknijpers na gebruik.


Pluspunten

- Duurzaam en stevig: De Sorbo wasknijpers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen de elementen, waardoor ze langer meegaan. - Comfortabel in gebruik: De wasknijpers zijn voorzien van een softgrip, waardoor ze gemakkelijk in gebruik zijn en geen sporen achterlaten op je kleding. - Handig wasknijpermandje: De set bevat een praktisch wasknijpermandje voor het netjes opbergen van de wasknijpers na gebruik. - Grote hoeveelheid: Met 24 wasknijpers in één set heb je altijd genoeg wasknijpers bij de hand voor je was. - Vertrouwde Sorbo kwaliteit: zoals je gewend bent van Sorbo, zijn ook deze wasknijpers van hoge kwaliteit.

Wat zit er in de verpakking?

In deze set van Sorbo krijg je 24 stevige kunststof wasknijpers en een handig wasknijpermandje. De wasknijpers zijn mooi verpakt, perfect om cadeau te geven of om je eigen wasknijpers te vervangen.


Waarom kiezen voor Sorbo wasknijpers?

Als je kiest voor Sorbo, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze wasknijpers zijn gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen de elementen, waardoor ze langer meegaan. Daarnaast zijn de wasknijpers voorzien van een softgrip, wat ze comfortabel in gebruik maakt.


Specificaties

- Aantal wasknijpers: 24 stuks - Materiaal wasknijpers: Kunststof - Type wasknijper: Softgrip Sorbo wasknijpers - Inclusief: Wasknijpermandje - Merk: Sorbo - Verpakking: In folie - Extra: Mooi verpakt, ideaal als cadeau.

Productspecificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8718452477098
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten