Sorbo Wonderzeem - Schoonmaakdoek 38x40 cm - 10 Stuks - Geel

4056122
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Sorbo Wonderzeem - Schoonmaakdoek 38x40 cm - 10 Stuks - Geel
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vind je het belangrijk om je ramen streeploos schoon te krijgen? Kies dan voor de Sorbo Wonderzeem! Deze gele schoonmaakdoek van 38x40 cm is ideaal voor het wassen van je ramen en kozijnen, zowel in huis als voor de auto. Dankzij de superieure kwaliteit en het zachte, soepele materiaal zorgt deze wonderzeem voor een glanzend resultaat. Met deze set van 10 stuks heb je altijd een schone doek bij de hand.


Pluspunten

- Streeploos schoon: Dankzij het speciale materiaal van de Sorbo Wonderzeem kun je jouw ramen zonder strepen schoonmaken. - Superieure kwaliteit: Deze wonderzeem is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. - Zacht en soepel: Het materiaal van de wonderzeem is zacht en soepel, waardoor je gemakkelijk de ramen en kozijnen schoon kunt maken. - Praktisch formaat: Met een formaat van 38x40 cm is de wonderzeem makkelijk in gebruik. - Set van 10: Je ontvangt 10 wonderzemen, zodat je altijd een schone doek bij de hand hebt.

Ideaal voor diverse schoonmaakklussen

De gele Sorbo Wonderzeem is niet alleen geschikt voor het schoonmaken van je ramen en kozijnen, maar ook voor andere schoonmaakklussen in en rondom het huis. Deze wonderzeem is ook ideaal voor het schoonmaken van je auto.


Traditionele wonderzeem

De Sorbo Wonderzeem is een traditionele wonderzeem. Dit betekent dat het gemaakt is van een speciaal materiaal dat zorgt voor een streeploos schoon resultaat. De wonderzeem is zacht en soepel, waardoor je gemakkelijk alle hoekjes kunt bereiken.


Specificaties

- Type product: Schoonmaakdoek - Merk: Sorbo - Kleur: Geel - Aantal stuks: 10 - Materiaal: Speciaal wonderzeem materiaal - Formaat: 38 x 40 cm - Extra: Streeploos schoon, zacht en soepel - Geschikt voor: Ramen, kozijnen, auto - Duurzaamheid: Duurzaam in gebruik.

Specificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8710201887752
  • Kleur: Geel
  • Afmeting (cm): 39x30 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten