1 product

Keter Coolbar Rattan - antraciet
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
4,1 Sterren
(11)
Alleen online verkrijgbaar
126.99
Verkoop door: vidaXL

Veelgestelde vragen

Voor het kopen van diverse statafels kun je terecht bij Blokker. Hier vind je een breed assortiment statafels in verschillende afmetingen en materialen, van een compact formaat van 50 cm tot een ruime 200 cm. Ideaal voor elke gelegenheid en stijl. Ontdek de perfecte statafel voor jouw evenement bij Blokker.

Een goede statafel is afgestemd op de gemiddelde stahoogte van volwassenen en biedt comfort. Bij Blokker variu00ebren de statafels in hoogte, zodat ze voor verschillende lengtes geschikt zijn. Standaardhoogtes tussen 110 cm en 115 cm zijn ideaal voor volwassenen met een lichaamslengte tussen 160 en 190 cm. Voor onze klanten bieden we ook statafels rond de 120 cm voor langere personen. Vind de perfecte match voor jouw evenement in ons uitgebreide assortiment.

De kosten voor het huren van statafels kunnen variu00ebren, afhankelijk van het materiaal en de grootte die je kiest. Bij verschillende verhuurbedrijven liggen de prijzen doorgaans tussen de u20ac5,- en u20ac18,- per dag. Voor specifieke bedragen is het aan te raden de verhuuropties te vergelijken. Bij Blokker koop je kwalitatieve statafels voor langdurig gebruik.