Step2 Loopwagen McLaren® 570S Push Sports Car oranje Duwauto / Loopauto met duwstang

2023909
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze Step2 McLaren® 570S Push Sports Car brengt de sensatie van de ultieme luxe droomauto tot leven. Deze moderne en trendy duwauto kenmerkt zich door de innovatieve ontwerpkenmerken van de McLaren 570S-sportwagen. Junior-chauffeurs zullen genieten van de opwinding tijdens het rijden terwijl ze door de bochten glijden met de fluisterstille Whisper Wheels™. Terwijl ze snel schakelen, kunnen minidrivers het interactieve stuur gebruiken om hun motoren te laten draaien. Deze junior droomauto zal zeker de aandacht trekken tijdens lange wandelingen door de wijk of het park. Gefabriceerd onder licentie van McLaren Automotive Limited. De McLaren-naam en -logo zijn geregistreerde handelsmerken van McLaren.

Ultieme kinderdroomauto met het realistische ontwerp van de McLaren 570S-sportwagen
Het interactieve stuur maakt het mogelijk dat kleine bestuurders hun motoren kunnen bedienen met de elektronische functies!
Snelheid in de binnen- en buitenbochten met het ultrastille Whisper Wheels ™ -ontwerp
Ga op stap met de ultieme auto voor kinderen door de extra grote handgreep eronder te vouwen voor eenvoudige opslag en snel transport
Bewaar het favoriete speelgoed van uw kleintjes in de opbergruimte onder de stoel voor lange wandelingen in de buurt of een wandeling door het park!
De sportwagen is voorzien van twee bekerhouders en het duwhandvat voor volwassenen heeft een draaibare bekerhouder voor vader of moeder
Maximale gewicht: 22,7 kg
2 AAA-batterijen vereist (niet inbegrepen)

Awards:
Prijswinnaar van de European Product Design Award, Silver

Specificaties

  • Merk: Step2
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0733538879991
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 120,7x50,2x90,8 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten