4 producten

Florina stima professionele stoompan 4-delig RVS Ø 20 cm
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
68.95
Verkoop door: Voordeelstore
Florina stima professionele stoompan 3-delig RVS Ø 20 cm - zilver - glazen stoomruimte - stoomkookpan
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
3 Sterren
(1)
Nog 3 op voorraad
58.95
Verkoop door: Voordeelstore
Florina professionele 6-delige sapcentrifuge pan/ slowjuicer en stoompan voor op het fornuis 5L
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
74.95
Verkoop door: Voordeelstore
Florina professionele 6-delige sapcentrifuge pan/ slowjuicer en stoompan voor op het fornuis 8L
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
84.95
Verkoop door: Voordeelstore

Veelgestelde vragen

Een stoompan gebruik je door water te koken in de onderpan, waarna stoom opstijgt door de gaatjesbodem van de inzetpan waarin je het eten plaatst. Sluit de pan met een deksel om de stoom binnen te houden. Zo kun je groenten, vis, of zelfs een hele kip gezond stomen.

Een stoompan is een type kookgerei speciaal ontworpen om voedsel te stomen. Het bestaat uit een onderpan waar water in wordt gekookt en een stoominzet met gaatjes waar de ingrediënten in geplaatst worden. Door de stoom gaart het voedsel gelijkmatig en behoudt het zijn voedingsstoffen.

Het gebruik van een stoompan biedt meerdere gezondheidsvoordelen. Voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen blijven beter behouden vergeleken met koken of bakken. Er is geen extra vet of olie nodig, wat resulteert in lichter verteerbaar, voedzamer en gezonder voedsel.