Strex Doucherek Hoekvorm - 2 Stuks - Bevestigen zonder Boren of Schroeven

3,9 Sterren
7 beoordelingen
3802981
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij jouw douchespullen netjes opbergen zonder gaten in de muur? Dan is een zelfklevend badkamerrek perfect voor in jouw douche! Onze doucherek set is bevestigd binnen 1 minuut, bevat een handige rand, wat zorgt voor extra gemak omdat je flessen niet kunnen omvallen en biedt genoeg ruimte voor al jouw bad spullen. Met sterk RVS materiaal en een draagkracht van 10 kg staat jouw nieuwe en stijlvolle badkamerrek stevig, zonder boor of schroef.

De ideale opberger
De set bestaat uit 2 rekjes en ieder rekje kan tot wel 10 kg dragen. Zo heb jij alle ruimte voor het opbergen van shampoo, douchegel, facewash of douchesponzen. Door de handige railing stoot je tijdens het douchen niks meer om. Zo hou jij de douche schoon en netjes.

Optimaal gemak
Monteren was nog nooit zo makkelijk! Binnen 1 minuut is het doucherek opgehangen. De meegeleverde plak strips zijn de ideale oplossing. Met deze krachtige zelfklevende strips ben je ervan verzekerd dat je doucherek altijd blijft hangen!

Het Strex Douchrek is snel en simpel op te hangen!

Jouw voordelen
? In 1 minuut te monteren
? Volledig roestbestendig
? 10 kg draagkracht per rek
? Montage middels plakstrips zonder gereedschap
? Ingebouwd drainagesysteem

Simpel te monteren
Deze badkamer musthave is in 1 minuut te installeren zonder extra gereedschap nodig te hebben. Bevestig het doucherek simpelweg met de twee plak strips in een hoek van 90°, plaats het 2e rek op de gewenste hoogte in en laat de rest over aan krachtige zelfklevende lijmstrip.

Hoogwaardige kwaliteit
Het Strex doucherek bestaat volledig uit hoogwaardig RVS materiaal en is de meest duurzame keuze voor jouw badkamer. Met een roestbestendig drainage ontwerp zijn vochtschade en roestplekken verleden tijd en heb jij nog jarenlang plezier van jouw nieuwe aanwinst.

Haal het meest uit jouw ruimte
Jouw nieuwe doucherek is voorzien van een slimme hoekbevestiging en neemt veel minder ruimte in. Zo is het badkamerrek ook perfect geschikt voor kleinere douches en badkamers en kun je écht het meeste uit jouw ruimte halen. Niet voor in de douche? Het rek is ook ideaal op bijvoorbeeld je badkamermeubel of in de keuken.

Een open ontwerp stimuleert de luchtcirculatie en zorgt dat geen druppel water in het rek blijft liggen!

Specificaties

  • Materiaal: RVS
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 36 x 26.7 x 5.5 x 12 CM
  • Gewicht: 450 G per rek
  • Draagkracht: 10 KG per rek
  • Montage middels plakstrip
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Set van 2 stuks

Specificaties

  • Merk: Strex
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720254661544

Beoordelingen

Gesponsorde producten