Sun Classic Vaatwaspoeder Citroen - Krachtig tegen Vet & Vuil - 524 Vaatwasbeurten - Voordeelverpakking

3786866
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Sun Classic Vaatwaspoeder Citroen - Krachtig tegen Vet & Vuil - 524 Vaatwasbeurten - Voordeelverpakking
69.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

SUN Classic Citroen Vaatwaspoeder - Voor een Stralend Schone Vaat!

Maak kennis met Sun Classic Citroen Vaatwaspoeder, een krachtige formule ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen en je vaat te laten stralen. De verpakking van Sun vaatwaspoeder is niet alleen effectief in het reinigen van je vaat, maar is ook milieuvriendelijk, omdat deze gerecycled en recyclebaar is.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Effectieve Vlekverwijdering: Sun Classic Citroen Vaatwaspoeder staat bekend om zijn vermogen om zelfs de meest hardnekkige vlekken aan te pakken, waardoor je vaat brandschoon wordt.
  • Eco-friendly Formulering: De vernieuwde Ecolabel formulering bevat extra effectiviteit en bestaat voor 70% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • Combineer met Sun Spoelglans en Sun Zout: Voor een complete vaatwaservaring, combineer Sun Classic Citroen Vaatwaspoeder met Sun Glansspoelmiddel en Sun Zout.
  • Gerecyclede Verpakking: Draag bij aan een duurzamere wereld, want de verpakking van Sun vaatwaspoeder is gemaakt van gerecycled materiaal en zelf ook recyclebaar.
  • Gebruiksvriendelijke Dosering: Met slechts 15 ml/17 g Sun vaatwaspoeder per vaatwasbeurt krijg je uitstekende resultaten. Volg de aanwijzingen voor een optimaal energie- en waterverbruik.

Sun Classic Citroen Vaatwaspoeder biedt niet alleen uitstekende reinigingskracht, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Voeg het toe aan je dagelijkse vaatwasroutine en geniet van een stralend schone vaat met Sun.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen houden.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Over Sun: Al meer dan vijftig jaar is Sun dé vaatwasspecialist in Nederland. Pionierend sinds de jaren zestig, blijft Sun zichzelf en de producten voortdurend ontwikkelen om aan de behoeften van moderne huishoudens te voldoen. Kies voor Sun en ervaar de expertise van een betrouwbaar vaatwasmiddel.

Specificaties

  • Merk: Sun
  • EAN: 8720181141249
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Inhoud in liters: 10.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 10000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten