Sun In Wash Machine Cleaner

3883661
5.19
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Sun In Wash Machine Cleaner
5.19
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Steeds meer mensen maken gebruik van een vaatwasser. Maar als jij echt wil genieten van schone vaat, moet je ook goed voor je vaatwasser zorgen. Dat kan met de Sun Optimum Normaal Machinereiniger. Deze vaatwasreiniger heeft versterkte ontvettingskracht en zorgt voor een vaatwasmachine die hygiënisch schoon is. De machinereiniger is te gebruiken tijdens je vaatwasbeurt en verwijdert vet, slechte geuren en vuil uit je vaatwasser. Je hoeft er geen apart programma voor te draaien. In het moderne huishouden is een vaatwasmachine bijna onmisbaar.

Bij regelmatig gebruik van je vertrouwde vaatwasmachine zal deze onbeslist toe zijn aan een nodige schoonmaakbeurt. De vaatwasser zal dan ook geplaagd zijn door mogelijke kalkaanslag en vetresten. Hierdoor kunnen de vaatwasser en de sproeiarmen ook verstopt raken waardoor de vaatwasser minder goed zijn werk kan doen. 

Tevens zal dit geen aangename geur met zich meebrengen. 

Geen nood! Want wij hebben hier namelijk de perfecte oplossing voor. Sun Optimum Machinereiniger reinigt en verwijdert vet- en kalkaanslag die zich vormt in de filter, leidingen, sproeiarmen en andere moeilijk toegankelijke plekken in je vaatwasmachine. Gebruik het ten minste één keer per maand, zodat de vaatwasser lange tijd optimaal kan werken en zo de levensduur van je machine te verlengen.

Bovendien zorgt dit er ook voor dat je vaat frisser uit de vaatwasser zal komen. Omdat we het belangrijk vinden dat we ons steentje bijdragen aan het milieu, bestaat onze machinereiniger voor 60% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze reinigingstabletten kunnen veilig gebruikt worden tijdens de vaatwasbeurt en aangezien hier dus geen apart vaatwasbeurt voor nodig is, is dit zowel duurzaam als kosten besparend. De verpakking van dit product is bovendien recyclebaar. Gebruiksaanwijzing: vul de vaatwasser en plaats een vaatwastablet in het bakje. Plaats vervolgens de Sun Optimum Machinereiniger ergens in de vaatwasser. Sluit de vaatwasser en kies een normaal/intensief programma.

Gebruik de Sun machinereiniger maandelijks voor een optimaal resultaat.







Specificaties

  • Merk: Sun
  • Artikelnummer: 0011883
  • EAN: 8720181491719

Beoordelingen

Gesponsorde producten