SUNONE Hybride Gellak Nagelset S05

3621792
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Uitgebreide hybride manicure kit met o.a. 24/48W UV/LED lamp, nagelfrees, hybride lakken en diverse accessoires voor styling en nageldecoraties voor een perfecte manicure.


Inhoud:
- SUNONE SUN1 NAGELLAMP 24 / 48W wit
De nieuwste generatie professionele 24/48W UV/LED lamp, die snel en gelijkmatig alle gels, hybride lakken en andere lichtuithardende preparaten uithardt. De dubbele LED-technologie zorgt ervoor dat de lamp betrouwbaar, snel en gelijkmatig alle hybride lakken en gels uithardt. De nagellamp straalt wit licht uit dat je gezichtsvermogen niet vermoeit. Het heeft een energiebesparende krachtige lichtbron en een dubbele golflengte van 365nm en 405nm. De nagellamp heeft een ingebouwde bewegingssensor, een timer van 5, 30 en 60 seconden, en na activering van de sensor brandt deze 120 seconden continu. Door het formaat van de nagellamp steek je er gemakkelijk je hele hand in, zonder dat je je duimen apart hoeft te harden. Strategisch geplaatste LED's zorgen ervoor dat elke plek op de nagel goed wordt uitgehard. Elektronische weergave zal het werk vergemakkelijken. Standaard is het lampvermogen ingesteld op 48W, om dit te verminderen tot 24W, druk je op de AAN / UIT 24W / 48W-knop. De diode geeft de werking aan met een vermogen van 24 W. De werktijd van de nagellamp is voorzien voor maximaal 50.000 uur.

- BATTERIJ-FREESMACHINE + 5 OPZETFREZEN
Handige en stijlvolle draagbare freesmachine is een geweldige oplossing voor elke liefhebber van manicure. Je kunt de schade gemakkelijk herstellen of de nagellak op elke plek herstellen. 2 AA-batterijen (niet meegeleverd) zijn voldoende en de nagelfrees is klaar voor gebruik.
De set bevat ook 5 verschillende opzetfrezen zoals: nagelriemverwijderaar1, nagelriemverwijderaar2, snijder voor het inkorten en vormgeven, frees voor het gladmaken van het oppervlak, polijstfrees.

1 x SUNONE HYBRIDE 2IN1 BASE & TOP 5ml
Foundation voorbereiding - de basis en de top bescherming, dankzij een speciale formule zorgen ze voor een uitstekende hechting van het product en permanente kleurbescherming. Het voorkomt het probleem van afbrokkelen of afbladderen van de polijstlaag.

1 x SUNONE ZUURVRIJE PRIMER 5ml
Een zuurvrije primer is een hoogwaardige vloeistof die de natuurlijke nagelplaat etst. De primer verhoogt de hechting van de op de nagel aangebrachte coating. Dankzij dit product zullen de base, lichtuithardende nagellakken en gels stevig aan de nagels hechten, waardoor een duurzame en splinterbestendige manicure wordt verkregen. De primer wordt ook aanbevolen voor mensen met een problematische nagelplaat, waarop de aangebrachte coatings niet goed hechten.

5 x SUNONE HYBRIDE NAGELLAK 5ml
SUNONE hybride nagellak is beslist meer dan alleen een kleur op de nagels. Het is onze uiterlijke reactie op onze innerlijke toestanden. Kleur weerspiegelt verlangens en tijdelijke stemmingen die verborgen zijn in de diepten van het onderbewuste. het is de verkoper van onze mentale toestand, humor en gemoedstoestand. De juiste consistentie en een perfect gemaakte kwast zorgen voor een snelle en eenvoudige toepassing van de nagellak zonder de nagelriemen te laten vollopen. Hoge pigmentatie betekent dat de tweede laag de nagelplaat volledig bedekt.
De set bevat de volgende hybride nagellaken:
SUNONE hybride 5ml - B01 Blanka: wit
SUNONE hybride 5ml - C12 Carly: rood
SUNONE hybride 5ml - Zwart Inez: zwart
SUNONE hybride 5ml - M04 Maja: glitter zilver
SUNONE hybride 5ml - N04 Natasza: glitter donkerblauw

1 x SUNONE NAGELRIEMOLIE 5ml
Zeer verzorgende nagelriem- en nagelolie in een van onze verleidelijke geuren. Het product beïnvloedt het perfecte uiterlijk van de manicure door de nagelriemen goed te hydrateren. De nagelriemolie verbetert niet alleen het uiterlijk en de conditie van de nagels, maar verzacht en hydrateert ook het gebied rond de nagelschachten. Dankzij het gebruik van de juiste voedingsstoffen blijven de nagelriemen lang gehydrateerd en glad. De nagelriemolie wordt vooral aanbevolen na een manicure- of pedicurebehandeling.

1 x SUNONE COSMETIC ACETON 100ml
Aceton is een preparaat dat is ontworpen om hybride manicure te verwijderen. Hiermee kun je de hybride snel en veilig verwijderen - het lost de nagellak op en vergemakkelijkt het verwijderen ervan. Het product bestaat voor 100% uit aceton, wat het zo effectief maakt.

1 x SUNONE CLEANER 100 ml
Cleaner is een preparaat dat de nagelplaat ontvet en desinfecteert en zorgt voor een langdurige hybride nagellak. Bovendien verwijdert dit product de plakkerige dispersielaag van de laatste stylinglaag. Het ontvetten van de nagelplaat voordat de base wordt aangebracht, zal de hechting van volgende preparaten verhogen.

EXTRA ACCESSOIRES / GRATIS:
- Nagelvijl - 100/180 - 1 st (vorm en kleur kunnen afwijken van de afbeelding op de foto)
- Nagelvijl - 180/240 - 1 st (vorm en kleur kunnen afwijken van de afbeelding op de foto)
- Polijstblok - wit - 1 st
- Houten stokjes - 10 stuks
- Celstofdeppers - 50 stuks
- Een set carrousel ornamenten - 1 st (deze kunnen afwijken van die op de foto's)
- nagellak remover tool schraper nagelriemverwijderaar - 1 st
- Pedicure teenspreider - 2 stuks
- Nagelborstel - 1 item (het kan verschillen van degene die op de foto's wordt weergegeven)
- Gouden nagelsjabloon - 50 stuks

Specificaties

  • EAN: 8720604346572

Beoordelingen

Gesponsorde producten