Swanson Timmermans meetdriehoek aluminium 250mm(5-in-1)

4454935
32.39
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Swanson Timmermans meetdriehoek aluminium 250mm(5-in-1)
32.39
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Swanson Timmermans meetdriehoek is een onmisbaar gereedschap voor elke timmerman, klusser en doe-het-zelver. Met zijn 5-in-1 functies is deze meetdriehoek de perfecte metgezel voor het meten, markeren, zagen en snijden van hout, metaal of andere materialen.

Met zijn aluminium constructie is deze meetdriehoek lichtgewicht en duurzaam, en is hij bestand tegen slijtage en corrosie. De scherpe randen en duidelijke schaalverdeling maken het gemakkelijk om nauwkeurige metingen te maken, terwijl de markeringen en uitsparingen helpen bij het markeren van de snijlijnen voor perfecte sneden en hoeken.

De Swanson Timmermans meetdriehoek is ook veelzijdig in gebruik. Gebruik hem als gradenboog, verstekhoek of snijliniaal voor allerlei klussen. Of u nu een professionele timmerman bent of gewoon een doe-het-zelver die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan, deze meetdriehoek is een must-have gereedschap voor uw werkplaats.

Bestel vandaag nog uw Swanson Timmermans meetdriehoek en ervaar het gemak en de precisie van deze 5-in-1 meetdriehoek voor al uw klussen.

Productspecificaties

  • Merk: Swanson
  • EAN: 0038987002021
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten