Talen Tools – Ballastschop – Aluminium – Essenhouten steel – 130 cm

3418576
57.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Ballastschop – Aluminium – Essenhouten steel – 130 cm
57.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze ballastschop van Talen Tools geeft je een groot bereik voor je werkzaamheden. Met een steellengte van maar liefst 130 centimeter schep je ook probleemloos in hogere bergen tuinafval, stro of hooi. Door de lengte wordt het hefboomeffect ook verder versterkt. Vergeet echter niet dat je dit lichtgewicht aluminium werkblad inzet bij lichte grondsoorten en andere materialen. Het brede werkblad van 36 centimeter is ook nog eens 43 centimeter lang. Zo verplaats je veel volume tegelijkertijd, waarbij het belangrijk is om het totale gewicht van het materiaal in de gaten te houden.

Gladde afwerking van aluminium
Doordat het aluminium glad is afgewerkt, ervaar je als gebruiker een groot gebruiksgemak. De rechte snede aan de onderkant glijdt namelijk eenvoudig in een hoop stro of ander materiaal. Bovendien geeft de slijtstrip je ook nog de mogelijkheid om met het werkblad ook over de bodem materiaal te verzamelen. Zo gebruik je hem in de winter bijvoorbeeld voor het verzamelen van sneeuw en in de herfst voor het opruimen van gevallen bladeren. Doordat de achter- en zijkant zijn verhoogd, zal het materiaal niet snel van het werkblad afvallen.

Comfortabele werkhouding met lange steel
Voor de langere tuiniers is het soms lastig om de juiste steellengte te vinden. Wat comfortabel wordt gevonden is vaak per persoon verschillend. Toch is het van belang dat je jouw knieën in ieder geval de ruimte geeft om te kunnen buigen en strekken. Wanneer dit lukt, haal je druk van je onderrug af. Op die manier blijven fysieke ongemakken vaak achterwege en hou jij het werk in de tuin langer vol. Om het comfort verder te vergroten is het hout voorzien van een wax. Deze wax maakt niet alleen het hout sterker, maar zorgt ook voor een comfortabele grip van de steel.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ballastschop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Met sterke en lange gewaxte essenhouten steel van 130 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293464
  • Afmeting (cm): 19x167 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2050.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten