Talen Tools – Ballastschop – Karlstad – Aluminium – Met slijtstrip – Essenhouten steel – 85 cm

3418553
62.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Ballastschop – Karlstad – Aluminium – Met slijtstrip – Essenhouten steel – 85 cm
62.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met een groot werkblad onderscheidt deze Karlstad schop van Talen Tools zich als een echte ballastschop. Een breedte van 28,5 centimeter en een lengte van 32,5 centimeter, maakt het werkblad geschikt voor een grote hoeveelheid materiaal. Houd daarbij wel rekening dat deze lichtgewicht aluminium uitvoering inzetbaar is bij lichte materialen. Gebruik deze schop dan ook als hulpmiddel voor het verplaatsen van veevoer, stro, hooi of licht zand. De opstaande randen aan de zij- en achterkant geven je de mogelijkheid om nog meer volume tegelijkertijd te verplaatsen.

Werkblad van aluminium met slijtstrip
Aluminium kent veel voordelen. Het is slijtvast, roest niet en is bestand tegen de invloeden van het weer. Daar komt nog bij dat ook het gebruiksgemak groot is, wanneer je deze ballastschop wil inzetten voor het verplaatsen van materialen. Het aluminium werkblad is namelijk glad, waardoor je het materiaal makkelijk opschept. Wanneer je het materiaal vervolgens van de schop wil laten afglijden, gaat dit ook met groots gemak. Om het aluminium toch nog te beschermen, is de onderkant van het blad voorzien van een slijtstrip. Zo is het werkblad ook probleemloos inzetbaar wanneer je deze ballastschop in een hoop of berg met licht materiaal steekt.

Comfortabel werken met D-greep
Een comfortabele werkhouding is belangrijk, om fysieke ongemakken te voorkomen. Dat begint bij de essenhouten steel. Met een lengte van 85 centimeter is deze steel perfect te gebruiken voor de hovenier, agrariër of tuinier met een gemiddelde lengte. Door de kunststof D-greep vast te pakken en de andere hand op de steel te plaatsen, lukt het om de controle te houden over de schepwerkzaamheden. De D-greep heeft als grote voordeel dat je het werkblad makkelijk kantelt. Om het comfort voor jou tijdens de werkzaamheden nog te vergroten, is het hout behandeld met een wax. Deze wax laat de steel prettig in de hand liggen. Je krijgt meer grip tijdens het scheppen. Bovendien is het ook beter voor het hout. Dat blijft langer sterk en qua uitstraling langer natuurlijk.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ballastschop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Met essenhouten steel van 85 cm met kunststof D-handvat

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 7315660004446
  • Afmeting (cm): 122x13 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1330.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten