Talen Tools – Ballastschop – Karlstad – Aluminium – Met slijtstrip – Zonder steel

3466469
47.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Ballastschop – Karlstad – Aluminium – Met slijtstrip – Zonder steel
47.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een ballastschop is specifiek vormgegeven om veel volume tegelijkertijd te verplaatsen. Dit Karlstad model van Talen Tools kenmerkt zich door een aluminium werkblad. Lichtgewicht en slijtvast. Bovendien is het werkblad zo vormgegeven dat lichte materialen makkelijk uit een hoop of berg geschept kunnen worden. Door de opstaande randen, blijft het materiaal stevig in het werkblad liggen. Het gladde aluminium is makkelijk in een lichte zandhoop te steken. De onderkant van het werkblad is voorzien van een slijtstrip, die het slijtvaste aluminium nog beter beschermt. 

Aluminium tuingereedschap in vergelijking met stalen tuingereedschap
Dit Karlstad model wordt zonder steel geleverd. Hierdoor is dit werkblad een perfecte optie om achter de hand te houden, wanneer je specifiek veel materiaal moet verplaatsen. Wissel je standaard bats of schop met deze ballastschop, om de klus voor jezelf makkelijker te maken. Naast de opstaande buitenkant, kenmerkt deze ballastschop zich ook door het grotere formaat van het werkblad. Het blad is 34 centimeter lang en 28 centimeter breed. Monteer de losse steel (waarbij de diameter van het uiteinde 35 tot 37 millimeter breed is) stevig in de dul van de ballastschop. Hiermee verklein je de kans op breuk.

D-greep, knopsteel of T-greep steel?
Welk type steel aansluit bij jouw wensen is vaak per persoon verschillend. Je kunt kiezen uit een gewaxte essenhouten steel, tauari houten steel of een glasfiber steel. Hout oogt natuurlijker, maar glasfiber is een stuk sterker. Een ander belangrijke factor die de werkzaamheden voor jezelf comfortabeler maakt, is de vorm van het uiteinde van de steel. Let er bijvoorbeeld op dat je handen makkelijk in een D-greep passen. Wanneer dit niet lukt, voelt het al snel oncomfortabel. Een T-greep is dan een handige oplossing, omdat je op die manier controle houdt over het scheppen en de steel makkelijker als hefboom gebruikt. Wil je liever helemaal geen greep? Overweeg dan om een knopsteel te kiezen. Bij deze steel kies je zelf hoe je de steel gebruikt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ballastschop van aluminium

• Geschikt voor het opscheppen van licht materiaal
• Van slijtvast en licht aluminium
• Zonder steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448290265
  • Afmeting (cm): 19x46 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 650.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten