Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Essenhouten steel – 110 cm

3904627
61.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Essenhouten steel – 110 cm
61.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je er zeker van zijn dat je langdurig beschikt over duurzaam tuingereedschap? Deze kwalitatief hoogwaardige ABC Ruhr Brillant bats helpt jou met het zware schepwerk. Het smalle werkblad van 21 centimeter (maat 000) gebruik je voor het verplaatsen van zwaardere grondsoorten. Voor lichte grondsoorten gebruik je als hovenier, tuinier of stratenmaker een groter werkblad. Talen Tools biedt met dit ABC Ruhr Brillant een duurzame bats aan, waar je nog jarenlang op rekent voor het werk in je tuin of op straat. 

Voordelen van de Ruhr Brillant bats
Het werkblad van deze bats bestaat uit gehard staal met een blanke polijsting. Door deze behandeling blijft het werkblad scherp, want het staal slijpt zichzelf. Je merkt tijdens de werkzaamheden dat het werkblad van deze bats daardoor soepel de grond in glijdt. Bovendien maakt deze hoogwaardige versie van het werkblad de grond wat soepeler los. Naast het comfort, biedt deze bats ook duurzaamheid. Het werkblad is krasvast, stootvast en weersinvloeden krijgen geen vat op het gepolijste werkblad.  

Bats met essenhouten steel
Om jou voldoende grip te geven tijdens de werkzaamheden, beschikt deze bats over een essenhouten steel met T-greep. De T-greep geeft jou voldoende houvast om de werkzaamheden veilig en comfortabel uit te voeren. Door de waxbehandeling van het essenhout is de kans minder groot dat je gehinderd wordt door een splinter. Bovendien zorgt deze wax er ook voor dat het hout prettig aanvoelt en het langdurig de natuurlijke uitstraling behoudt. De lengte van de steel is 110 centimeter, waardoor deze bats aansluit bij tuiniers tussen de 175 en 190 centimeter.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ABC Ruhr Brillant bats

Blank gepolijst en gehard stalen werkblad
Blad blijft scherp door zelfslijpende eigenschappen
Gewaxte essenhouten steel met fijne grip en bescherming tegen vuil en vocht

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448264280
  • Afmeting (cm): 136x21x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten