Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Essenhouten steel – 90 cm

3904623
60.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Essenhouten steel – 90 cm
60.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze ABC Ruhr Brillant bats van Talen Tools is jouw ultieme hulpmiddel bij de bodembewerking van je tuin, terras of grond. Het hoogwaardige werkblad van gehard staal is blank gepolijst, waardoor dit werkblad weerbestendig is. Daarnaast is deze bats stoot- en krasvast, een duurzame bats waar je als tuinier, hovenier of stratenmaker nog jaren van profiteert.  Door het smalle werkblad van 21 centimeter (maat 000) zet je deze bats in bij zwaardere grondsoorten. Merk je met lichte grondsoorten? Overweeg dan om een wat breder werkblad te pakken, zodat jij meer volume tegelijkertijd verplaatst.

Werkblad van de bats blijft scherp
Merk je dat het werken in de bodem lastiger gaat? Grote kans dat jouw snede van de bats is afgestompt. Bij deze ABC Ruhr Brillant slijpt het werkblad zichzelf, door de blank gepolijste behandeling. Hoe scherper het blad, hoe eenvoudiger jij de bodem bewerkt. Ervaar zelf dat dit werkblad jarenlang scherp blijft, zodat jij comfortabel en met minimale krachtinspanning vastzittende grond losmaakt.  

Steel van 90 centimeter
De relatief korte steel van deze uitvoering gebruik je wanneer jij tussen de 160 en 175 centimeter lang bent. De 90 centimeter lange steel bedien je met de T-greep. Zo heb jij voldoende grip om druk te zetten en veilig te werken in de grond. Een juiste steellengte van de bats voorkomt vaak fysieke ongemakken. Een te korte steel geeft te veel druk op de rug, een te lange steel belast je schouders door overstrekking. Wil jij comfortabel in de tuin werken? Kies dan een scherpe bats met de juiste steellengte.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ABC Ruhr Brillant bats

Blank gepolijst en gehard stalen werkblad
Blad blijft scherp door zelfslijpende eigenschappen
Gewaxte essenhouten steel met fijne grip en bescherming tegen vuil en vocht

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448261289
  • Afmeting (cm): 116x21x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten