Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Zonder steel

3418443
47.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – ABC Ruhr Brillant – Maat 000 – Zonder steel
47.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Problemen met het werkblad van je bats? Deze ABC Ruhr Brillant van Talen Tools is een duurzame oplossing ter vervanging van je huidige werkblad. Het geharde staal van dit werkblad is blank gepolijst. Door deze behandeling blijft het blad beschermd tegen weersinvloeden. Naast die bescherming, slijpt het blad zichzelf. Zo blijft de snede langdurig scherp.

Waarom moet je werkblad scherp zijn?
Hoe scherper het werkblad van je bats, hoe minder inspanning je fysiek levert om de grond los te maken. Bodembewerking maak je voor jezelf dan ook een stuk eenvoudiger door een bats te gebruiken met een scherpe snede. Hoewel deze bats zelf voor die scherpe snede zorgt, is het altijd aan te raden om na gebruik te bats af te borstelen en droog te maken. Zo geniet jij op een duurzame manier van deze bats.

Op welke steel past mijn bats?
Dit werkblad bevestig je aan een steel met een doorsnede van 35 tot 37 millimeter. Je kunt voor de steel kiezen uit een sterke glasvezelsteel of een houten steel met glasvezelkern. Gebruik jij liever een klassieke houten steel? Let dan goed op dat deze steel gewaxt is. Wax dringt tot diep in de houtnerven door en beschermt het hout tegen vocht en vuil. Bovendien werkt het beter dan vernissen en is het ook minder schadelijk voor het milieu.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ABC Ruhr Brillant bats

Blank gepolijst en gehard stalen werkblad
Blad blijft scherp door zelfslijpende eigenschappen
Geschikt voor stelen met een diameter van 35 tot 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 4005827030540
  • Afmeting (cm): 34x21x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten